Baj, ha nem akarok felnőni?
De édesek ezek a kommentárok, nekem is könnybe lábadt a szemem, miközben olvastam.. :)
Még kommenteltem is ide 2009-ben, akkor voltam 17 éves és teljesen el voltam keseredve én is. Még mindig sokszor eszembe jutnak ezek a dolgok, és szerintem nincs olyan felnőtt, akinek nem hiányoznának a gyermek- és kiskamaszévek. A lényeg, hogy nem kell úgy felfogni, hogy hú, akkor 18 évesen muszáj felnőni és hirtelen minden megváltozik és jaj (bár ezt én is így élem meg mostanában).. de újra és újra rájövök és végül megnyugszom, hogy attól még, hogy betöltötted a második X-et, vannak dolgok, amik nem változnak..:) a gyermeki énedet mindig meg tudod tartani, ha meg is akarod.. persze, a felelősség sokszor ijesztő, de hozzá lehet (hozzá kell?) szokni:)
És talán hiányzik nekem is az 5-10 éves korszakom, és van, hogy elpityeredem, hogy miért nem lehet most is olyan könnyű minden, mint akkor, DE... de most, ebben a pillanatban mégsem mennék vissza:) már valaki írta itt, felsorolta a dolgokat, főleg azok miatt.
Kérdező, hogy vagy amúgy ezzel mostanában?
De jó hogy megtaláltam újra ezt a kérdést...:D
Azóta 20 lettem. Milyen nyálas, gyerekes szöveget írtam anno 5 éve úristen...xD
Gyerek vagy még :) Én megfogadtam a te korodban, hogy sosem hagyom kiveszni magamból a gyereket. Mindig imádni fogom a Harry Pottert, a hógolyózást, a karácsonyt, a mesenézést stb. Most 24 éves vagyok, és az elmúlt 10 évben olyan kemény sz*rságokon kellett végigmennem, és még mindig kell, hogy egyre kevésbé érzem magamban azt a gyermeket, akit nem akartam elveszíteni :( Nem felejtettem el, milyen volt, és hiányzik.
Remélem, neked olyan életed lesz, hogy mindig meg tudod majd őrizni ezt a részedet! :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!