Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit lehetne ilyen esettbe tenni?

Mit lehetne ilyen esettbe tenni?

Figyelt kérdés

Nem olyan nagy ügy végülis az egész. Meg nem is tudtam hova írni.

Múlt Szombaton voltam egy buliba. Ott egész jól éreztem magam. Élő rock zene volt. /a két kedvenc együttesem is fellépett/

Erről a buliról anyáék nem sokat tudtak. Anya már azon kiakadt, hogy egy pici alkohol volt bennem. Apát annyira nem zavarta ez az egész. Sőt még ő mondta, hogy nyugodtan menjek.

/Olyan szinten tartom a mértéket, hogy nem vagyok részeg, tudom koordinálni a mozgásom, érhetően beszélek mikor iszok. Illetve nem is nagyon sokszor szokott olyan lenni /évi 2-3 alkalommal//

Jövő hónapba lenne egy buli amibe mennék. Oda már tavaly is mentem volna.

Ez közelebb lenne mint Szombaton ráadásul.

Anya kapásból azt mondta, hogy nem.

Apa kötözködött egy sort és csak utána mondta, hogy nem. /először megkérdeztem, hogy mehetek e arra azt mondta nem/ Utána meg kijelentettem, hogy elmegyek oda mert már tavaly is akartam. És akkor is mondta, hogy nem.

Tavaly nagykorú lettem addig nagyon rövid láncon tartottak. Tehát 5 év alatt 2-3 buliba voltam és akkor is jöttek értem.

Úgy gondolom, hogy ilyen térren nagyon megbízható vagyok. Ritkán keveset iszok, nem cigizek. Még suliba se nem még, hogy ilyen helyeken se volt semmi balhém. /egyszer vertem tán meg egy csajt de az önvédelem volt /

Illetve viszonylag sokat is szoktam segíteni itthon. /tatára szoktam 'vigyázni' mert nem bír sok mindent egyedül, heti szinte nyírom a füvet/ mert mire végzek addigra visszanő a többi helyen akkor a kertünk/STB/

Tesóm ha nem segít az nem baj nekik mondván, hogy ő nem itt lakik. /de idejár haza, megnem dolgozik/ ENnyierővel neki is kijuthatna egy egy feladat hétvégén.18L

2013. ápr. 18. 16:54
 1/6 A kérdező kommentje:
nem sokat tudnak
2013. ápr. 18. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
18 éves vagy.Azt csinálsz amit akarsz :)
2013. ápr. 18. 17:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém... Hát igen a 18 évesek többnyire már csak bejelenteni szokták, hogy mennek.

De te mitől félsz? Ha igenis elmégy mi lesz? Otthonról nem dob ki úgy se. Nekem is ez ment, de egy idő után én is csak közöltem, hogy megyek és majd jövök. Nem tetszett, de 18 évesen már nem volt mivel visszatartani meg fenyegetni.

2013. ápr. 18. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:

Őszíntén szólva mindenki ezzel jön, hogy 18 felett...

Régen rájuk hagytam mert amúgy se voltam kijárós fajta.

A szombati volt az első igazi bulim ha úgy vesszük.

A többiek azon vannak fenn akadva, hogy attól, hogy 18+ vagyok már ugyanúgy "rövidláncon vagyok" csak egy kicsit eresztettek.

Különösebben nem tartok attól, hogy ott mi lesz. Apáék kicsit olyanok nálunk, hogy magyarázatott nem adnak semmire. Tehát kb.: 'Nem mész el, mert nem mész el' és akkor utána meg ha kereszte teszek akkor mi van? eljön oda ahol vagyok becibál a kocsiba és itthon ordít egy sort.

2013. ápr. 18. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon égő. És ha nem mondod meg hova mégy? Ez azért elég erős, meg normál esetben azért nem baj, ha tudja a szülő, de a te szüleid idióták már elnézést. Közeledsz a 19-hez és ha elmégy valahova utánad megy és hazarángat...?

Nem tudom mit mondjak.. Menekülj egyetemre és kollégiumba...

2013. ápr. 18. 18:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez egy éve volt legalább.

Most majd melózni akarok nyártól suli mellett. De csak érettségivel nem nagyon lehet...

Mondjuk legutóbb egy 2 hónapot melóztam egy boltba.

2013. ápr. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!