Kamaszok, ha lenne egy homoszexuális osztálytársatok, hogy bánnátok vele, mennyire lenne kiközösítve?
Ha srác lenne, akkor szerintem barátkoznék vele, mert mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, mint a lányokkal. Az meg csak egy plussz, hogy nem jövök be neki és tényleg csak barátok vagyunk.
Ha lány lenne, akkor nem tudom. Kiállnék mellette ha bántanák, az biztos.
Ugyanúgy bánnék vele mint bárki mással,miért kéne máshogy kezelnem?ha kiderülne egy osztálytársamról hogy meleg,nem változna a szememben semmit.
ha eddig szerettem akkor ezután is ugyanúgy szeretni fogom és mellette fogok állni,ha nem bírtam akkor ezután se fogom jobban bírni:D
Ha rajtam múlna nem közösítene ki senki senkit("okkal" se),voltam kiközösítve és nagyon rossz érzés.Attól,hogy valaki más mint a nagy többség ugyanúgy megérdemli,hogy szeressék és befogadják/elfogadják. Normális érzésű ember nem taszít ki másokat.
Ti b'zdmeg mást sem tudtok egy olyan emberrel csinálni aki kicsit másabb mint ti,mint kiközösiteni és még az is gusztustalan h ezen gondolkodtok.Kiközösitsük vagy sem?Tényleg semmi lelkiismeret-furdalásotok,semmi büntudat,semmi b'zdmeg.Ti ezt hol tanuljátok?Mert szinte mondhatom egy kis kivétellel h MINDEN tini ezt csinálja!Ez belétek születik?De hogyan?Akkor belém vagy a többi normálisabb emberekbe miért nem?
De ha te lennél az ö helyében vagy téged közösitenének ki bármi miatt,legyen az akármi,akkor meg jössz sirni h milyen sz'r az élet és h mit tanácsolunk.
Kicsit magatokba nézhetnétek.Most neki az a büne h homo?És ti rátok mi a jellemzö?A viselkedésetek?Az ahogyan bántok emberekkel?Az amiket csináltok bulikon vagy a suliban?Az akkor micsoda?Ti sárosabbak vagytok mint ö.Ti olyan dolgokért is kiközösitetek embereket akiknek valami olyasmi bajuk van,amiröl nem tehetnek!
Tényleg egy igazi kis lelketlen flegma,lelkiismeret furdalás mentes,kis --- vagytok.
Igazábol azon csodálkozom h legalább felraktad a kérdést.
ANNYIRA GYEREKEK VAGYTOK MÉG!
És tipikus!!!!
Van a kiközösitett fél,aki már most érettebben gondolkodik mint ti,akinek már most fel kell fognia h az élet nem habostorta,aki már most problémákat old meg és PROBLÉMÁKROL beszélek,nem arrol a "problémárol" h elkenödött a "szminkem vagy h nincs paszim,és aki tud anyuci apuci nélkül problémákat megoldani,aki fenn tudja magát tartani,aki tud dolgozni,aki késöbb is értelmesebb és életrevalobb lesz mint ti és nem nyávog és nem megy sirni apuciékhoz h "uristen megcsapott az élet szele,mert kilyukadt az a burok amiben élek"
És a másik fél:
aki indokolatlanul el van kényeztetve,csak azért mert van két szép szeme,meg tud szinészkedni,manipulálni,lopni csalni hazudni,átverni és sirni az okostelefonért meg a 30 ezres bérletért meg azért h had mehessen el bulizni mert el akarja vesziteni a szüzességét mert most ciki h ö szüz,tehát a gazdagék csemetéje aki annyit sem tud az élet nehézségeiröl és müködéséröl mint egy ovodás,akinek a legnagyobb a pofája az osztályban,aki a fönök,aki k'rva jo csajnak érzi magát mert eddig csak olyan kis gyökér srácokkal találkozott akiket el tudott olvasztani meg be tudott fogni csicskásának azzal h kirakja a melleit,aki manipulál,aki nem tudja h mi az a munka,aki nem becsüli meg a pénzt és semmit a világon a mükörmein kivül,aki azt hiszi h ö a világ közepe és h ö sz'rta a spanyol viaszt,azért mert tud dugni buliban meg mocsár részegen fetrengeni,meg kinyalatni a p'csáját,mert egy szenvicset is ugy kell neki behozni a szobájába,mert nem ér rá lerakni fél percre a facebook-ot.És még sorolhatnám!
Annyira GYEREKEK VAGYTOKMÉG!ISTENEM SZÜZ MÁRIA!
Nembaj majd felnöttök,ha felnöttök és már majd tudtok ugy 30 évesen vasalni is,bár nem vagyok benne biztos!
De igazábol ez csak a ti problémátok.Sz'r lehet igy élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!