Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ha egy osztálytársat...

Kamaszok, ha egy osztálytársatok alig beszélne valamit, meg nem szívesen venne részt közösségi dolgokban, mennyire közösítenétek ki?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ilyen közösségi, csapatos dolgokból inkább kihúzza magát, nem nagyon csinálja amit kell.

Kiközösítenétek emiatt?

2013. febr. 9. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Én személy szerint csak akkor közösítenék ki valakit, ha már durván kavarja a szart, és óriási hazugságokat hord össze mindenkiről.

Egy általad említett személyt nem közösítenék ki, de az is tény, hogy ritkán keresném a társaságát, csak, ha valami nagyon fontosat kell megtudnom tőle.

2013. febr. 9. 12:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hello!Igaz, én már nem vagyok kamasz,de válaszolok a kérdésedre.Nem, nem közösíteném ki!Kérdésedet olvasva kicsit magamra ismerek,én sem szerettem soha központban lenni,ha csapatos feladatok voltak a suliban,igaz azért részt vettem rajtuk, de mindig a háttérbe vonultam:))Nagyon nem esett volna jól, ha még ki is közösítenek... Inkább próbáljatok vele beszélgetni, nem b*szogatni, mert ha látja, hogy befogadjátok, szerintem ős is feloldódik, és beszáll dolgokba.
2013. febr. 9. 12:28
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ebben az esetben nem A többség közösíti ki, hanem ö saját magát.

Az esély mindenkinek meg van hogy részt vegyen egy osztály eseményében, ha ezekre nem megy el, nem vesz részt semmiben sem akkor erröl nem a többiek tehetnek.

A kiközösítés akkor van ha valamire meghívás kell, vagy ha a többiek nem engedik, hogy részt vegyen benne.

2013. febr. 9. 12:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban, töki! A kérdésedben felsorolt jellemzők rám is igazak. Eleinte rám próbálták erőszakolni a közösködést, majd a tervük befuccsolása után a hátam mögött kezdtek sugdolózni, mára pedig egyszerűen nem érdeklem őket, és ez kölcsönös. Persze nem mindenkivel ilyen a viszonyom, csak a többséggel, egyszerűen nem illek bele a közösségképükbe. Nekem ez így megfelel. Nem tudom, veled mi a helyzet, de ha sorozatosan kapod tőlük az ívet, az az ő gyerekességüket bizonyítja.
2013. febr. 9. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem akar beilleszkedni, nincs honnan kiközösíteni.
2013. febr. 9. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

Nekünk annyira sikerült, hogy érettségi után még a nevét is megváltoztatta és elköltözött a városból.

Nem sokat beszélt, színjeles volt és mindenből kihúzta magát. Bulizni is hívtuk számtalanszor, sose jött. Büdös is volt. Szép lassan megutáltuk mind.

Nem szép dolog, hát ez van.

2013. febr. 9. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
Segiteni kell neki, es nem kikozositeni! Ovatosan rajonni a problemaja okara. Kapjon figyelmet, de egyelore ne tul sokat. Kerdezzetek meg tole: nincs kedved kijonninaz udvarra, vagy egyutt enni? Barmi amiben reszt tud venni. Ne tul sokan menjetek oda, hiszen felenk. Nagyin nagyon rossz, es ratok nezve szegyen, hogy kikozosititek ot! O is ugyan olyan, de gondolhatok bele....nem tudjatok miert olyan, mi van ha xsaladi gondjai vannak?? Nincsenek baratai, nincs ki mellette alljon. Gondolom, emlekeztek amanda todd tortenetere... Gondolhatok bele, ha enyien fordulnanak ellenetek mi lenne... Tudom, hogy ebbe nem tudtok bele gondolni...ez szomoru!!! Probaljatok elfogadni, es ne nehezitsetek meg az eletet! Butasagot meg ne irjatok, hogy o kozosit ki mindenkit...mert ez nem igaz. Nincs aki kozelekdne fele senki. Egyedul van. Brutalis, hogy ilyen kis gorcs gyerekek vannak. Itt a szulok buszkek lehetnek magukra..... Mire tanitottak titeket?? Hogy a gyengebbet bantsatok????en soha nem tettem ilyet mert edesanyam rendkivul jol nevelt. Nezzetek magatokba!!!
2013. febr. 9. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen lennék, az első évben teljesen kispéciztek maguknak pedig próbálkoztam.

Most ha ezek bármit kérnek tőlem, pont magasról lesz...

2013. febr. 9. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ugyanezt csináltam , közösségi hülyeségekből mind kivontam magamat, csapatos dolgokból, minden létezőből. Szerettem különc lenni, de valahogyan mégis osztályközéppontjává váltam, pedig nem csináltam semmi olyat, csak mindenre megmondtam a frankót, vagy másképpen viselkedtem. Később pedig hozzám jöttek barátkozni, meg hülyülni, amikor egyáltalán nem voltam kíváncsi a pofájukra. Lehet be se kellett volna járnom az iskolába, és akkor jobb lett volna.
2013. febr. 9. 17:27
 10/14 B25 ***** válasza:
52%
Úgy gondolom hogy az ilyen embereket nem a többiek közösítik ki első sorban hanem ő maga vonul ki a közösségből. És ennek a következménye hogy már nem is akarják hogy hozzájuk tartozzon.
2013. febr. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!