Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ha egy osztálytársat...

Kamaszok, ha egy osztálytársatok alig beszélne valamit, meg nem szívesen venne részt közösségi dolgokban, mennyire közösítenétek ki?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ilyen közösségi, csapatos dolgokból inkább kihúzza magát, nem nagyon csinálja amit kell.

Kiközösítenétek emiatt?

2013. febr. 9. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van egy srác, aki úgymond eléggé ki van közösítve. De már 9. óta szinte egy árva szót nem szól, bizonyára nagyon szegények is mert látszik rajta. Volt az osztályban pár ember (köztük én is) aki megpróbált beszélgetni vele, de mindenkit elküld. Nem értem ez miért esik jól neki...
2013. febr. 10. 17:46
 12/14 senior24 ***** válasza:

Egyáltalán nem közösiteném ki!Miért?Én egyébként szerettem az ilyenekkel beszélgetni és sokszor nagyon érdekes dolgokat hallottam és tanultam is.Az h nem keresi a jo életü,elkényeztetett nagymenők táborát,az lehet h azértvan,mert gondjai vannak otthon,esetleg lekileg megviselt,vagy valami trauma érte.

Nem is értem h miért kell az ilyen embert kiközösiteni!

És általában(mert vannak kivételek) ezek a legnormálisabb emberek az osztályban vagy a suliban.Nekem is volt egy ilyen osztálytársam,kiderült h azért ilyen mert lelki trauma érte,továbbá sportot üztek a kedves szülök abbol h minden nap megverték,csak ugy edzésből,mert azt mondták neki a szülei h utálják őt,mert csak ugy jött és nem tervezett gyerek volt.Az ilyen szülőt csak simán tarkon lőném,aztán odadobnám a kutyáknak,ha persze az embert nem csuknák le ez miatt állatkinzás cimszo alatt.

És általában megfigyeltem h az ilyen csendesebb kiközösitett emberek lesznek a legnormálisabbak is.És sokszor többre is viszik,mint a kis dáma kisasszony osztálytársai.Lehet h ök is viszik valamire,de hnem a saját s'ggükön sz'rják a dolgokat,az is biztos!

2013. febr. 11. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen magamra ismertem. Én is mindig kimaradtam mindenből, nem akartam semmiben részt venni, és teljesen ki lettem közösítve, ami nem esett jól. A szívem mélyén mindig mindenkivel jóban akartam lenni, és jól esett volna, ha valaki odajön, és azt mondja, hogy "gyere már te is!", de nem így volt. Új társaságba nehezen illeszkedtem be, senki nem barátkozott velem, az elején próbálkoztam, de mindig az lett a vége, hogy viccet csináltak belőlem, meg legtöbbször olyan kérdéseket tettek fel, amire bármit válaszolok, az rossz (és ezt nagyon utáltam!)

Szóval nem, nem kell kiközösíteni senkit! Inkább kicsit barátkozni kell vele, hátha megenyhül és ő is aktív vagy aktívabb tagja lesz a társaságnak!:)

2013. febr. 11. 20:30
 14/14 senior24 ***** válasza:
Hát igen de sajnos ezt a mai anyuci kedvencei mikor fogják megérteni?SOHA!!!!
2013. febr. 13. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!