Kamaszok, ha lenne egy homoszexuális osztálytársatok, hogy bánnátok vele, mennyire lenne kiközösítve?
Hááát a régi osztályomból kiindulva, általánosban 100%, hogy ki lett volna közösítve.
Most, középiskolában már nem ilyen gyerekesek az osztálytársaim, szerintem nagyjából elfogadnák, ha lenne köztünk homoszexuális (bár 32 ember között szerintem nem kizárt, hogy van), viszont furcsa szemmel néznének rá.
Őszintén szólva szívesen elbeszélgetnék vele. Igazi meleggel nem beszéltem még soha, csak a felvonulásos díszbÚzikkal. Semmi bajom nincs velük egészen addig, amíg nem promótálják ezt az életmódot. A négy fal között, lehet bárki az, aki akar, de legyünk tekintettel a többiekre és ne idegeljék a plebst, mert a hülye embert megijeszti az ismeretlen, sokszor engem is, hisz a tompa agyunknak hála csak azt vagyunk hajlandóak teljesen elfogadni, ami olyan, mint mi.
Visszatérve a beszélgetésre. Szeretném megismeri őt, hogy miért lett az ami és miként éli meg. Ha valóban intelligens nem akarna meggyőzni arról, hogy legyek hozzá hasonló, ellenben gazdagabb lehetnék az ő tanácsaival, akik a társadalom szélére szorulnak, mint gyakran ők, egészen egyedi látásmóddal rendelkeznek, többek között ezért is nem érti meg őket a sok betonagyú állat.
Leszögezem, nem vagyok se meleg, se homofób, se szimpatizáns, csak hiszek abban, hogy belső megismerésével, ezzel nem a boncolásra gondolok, sokkal jobban megismerhetünk egy amúgy ellenszenves embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!