Hogyan lehet kezelni egy 12 éves fiút?
Őrület milyen nehéz vele, aki eddig pedáns, rendszerető gyerek volt szinte 180 fokos fordulatot tett, rendetlen, hanyag, visszabeszél, azt hiszi övé a világ. Teljesen padlóra tesz idegileg,ha veszekszem rá az sem megoldás, de rá sem lehet hagyni, hiszen akkor egy bejárónő kellene mellé, aki az igényeit kielégíti,eteti meg pakol utánna. Minden szülőnek ílyen nehéz, ha kamaszodik a gyereke,vagy nekem ő különleges estet??
Vagy az játszik közre, hogy most született a kistestvére és féltékeny? Vagy a kamaszok alapjáraton ílyenek? Ha megszidom akkor fenyegetőzik, hogy elköltözik. Úgy érzem gyereknevelésből csődöt jelenthetek.
Húúú.12 év különbség nagyon sok.Megbeszéltétek vele miz szól egy tesóhoz????
Igen lehet,hogy így tiltakozik.Közrejátszik a kamaszodás is,de nagy részben a barátai.Nincsen véletlenül új barát,esetleg társaságban?
Hello ! Én egy 16éves srác vagyok és szerintem már "megjött az eszem " én ahogy igy 4év távlatából vissza gondolok én is kb 12évsen kezdtem ezt a dolgot ... Egyszerüen "menő csávó " akartam lenni a baráti társaság miatt ... sőtt 14évesen még a cigire is rábeszéltek tugyátok hogy van ez nem akrunk kilogni a sorból (kb 2hónapig cikiztem de h minek azt nem tudom ....)... és inkább hülyeségeket csinálunk amit egyébként nem tenénk mert meg akarunk felelni a töbieknek ...
A tanulásról anyit hogy most vagyok elsős ill voltam elsös szakközépbe és nem mondom h kitünö vagyok de jól tanulok és még ez a sok hülyegyerek 16évesen is azt csinálja mint a fiad haverjai h "lenézik" iriygek rá h pl nekem 5-s lett a matek tz-m neki meg 1-es ...
igy viszagondolva sajnálom anyut bár nemtom menyire voltam rosz de azt tudom h engem minden hülyeségre rá lehett veni ...
Remélem kicsit sikerült megnyugatnom téged h szerintem ez igy van ... Szerencsére mostmár felnötem több mint 1éve van barátöm szal mostmár minden rendbenvan :-)
Köszöm a válaszod!
Hála az égnek, már annyira nem drasztikus.
Talán rájött, hogy nem mindig körülötte forog minden.
Ha valamit ott hagy akkor elpakolok, de rászólok, hogy minimum köszönöm. Akkor odajön és megpuszil. Azt azért be kell látnia kaármilyen nagyfiú, hogy nem vagyok a cselédje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!