Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiút aki népszerű a lányok körében, ha tetszem neki, hogy érdemes kezelni?
Én is ebben a helyzetben vagyok. Jobbat nem tudok, légy kedves és vidám, ha jól érzitek magatokat együtt akkor úgyis lépni fog vagy érezteti, hogy ha szeretné ha te lépnél. Ne állj be a sorba, semmiképpen ne akaszkodj rá, én sem teszem, remélem, hogy jól is. Másik 3 bige kell neki akkor meg örülj, hogy megszabadultál tőle. :)
20/l
első vagyok: próbáld jobban lekötni mint a többi csaj :P
tág fogalom a lekötés sok minden belefér
Szerintem a megjátszás a leghülyébb taktika, amit tenni lehet a szerelemben. Úgyis kilóg a lóláb valahol, és úgyis lebukás van. Aztán csak annyi lesz az eredmény, hogy "Eleinte másnak hittelek"...
Két ember értékelje egymást önmagukért, ne valami eszményképet akarjuk felépíteni, ami aztán bármikor összedőlhet...
azért éreztesd vele hogy nem adod olyan könnyen magad..
csak akkor fog komolyan venni, de jelezd h ő is teCCik neked.
ha "odaadod" magad neki már az elején, ebből nem hiszem h kialakul komolyabb kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!