Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyemben? :S 16/L
Figyelt kérdés
Találkoztam egy nagyon helyes fiúval,még aznap este bejelölt facen meg rám is írt csak az a baj hogy van barátnője akit ismerek is.Nem akarok szemét lenni és szétszakítani őket de nem tudom elfelejteni a fiút :S2013. ápr. 7. 18:05
1/7 anonim válasza:
Próbáld elfelejteni, ha rossz a kapcsolatuk akkor majd úgy is szakítanak. Ne te legyél a szakítás oka és ne is veled tegye féltékenyé a barátnőjét. Fordított esetben te sem őrülnél ha lenyúlnák a pasid.
2/7 A kérdező kommentje:
hát igen.azt tutira nem akarom hogy utána a csaj engem hibáztasson meg megutáljon.nem tudom milyen a kapcsolatuk csak az a baj hogy írt nekem olyanokat a fiú amik tekintve hogy van bnője furán veszi ki magát.Csak nem vagyok benne biztos hogy ő ezeket úgy gondolja ahogy én gondolom hogy gondolja xd
2013. ápr. 7. 19:42
3/7 anonim válasza:
Nem jó dolog bekavarni mások magánéletébe. A srácnak megmondanám, hogy akkor jelentkezzen, ha független, addig is szép napot, és kész. Hülyítenek, és egyikőtök pofára esik. Jó eséllyel te leszel az.
4/7 A kérdező kommentje:
ez az h nem akarok pofára esni szal én nem is fogok sűrűn ráírni ha mégis csak naon ritkán vagy ha ő ír és beszélgetünk akk is ügyelek rá h mit írok semmi olyat nem fogok neki írni ami gyanús lehet és ha vki rákérdezne akk azt mondom h csak barátkozok
2013. ápr. 7. 19:58
5/7 anonim válasza:
Szerintem ne írj rá. Rengeteg másik van, és h érdekled, majd ő ír neked.
6/7 flöra válasza:
hát szerintem ne foglalkozz vele, ha elhívna randizni, akkor próbáld meg lerázni! képzeld el h a barátnőddel miattad szakítanak.. oké feldolgoztad.. elkezdtek járni. mi a garancia arra, h közben nem tetszik meg neki megint más? hidd el sikerülni fog az, hogy elfelejtsd!;)
7/7 anonim válasza:
Hát ha a mostani barátnője mellet kavargat pl. Veled akkor melletted is kavarna bárkivel..kb. ennyit erről!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!