Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Baj hogyha 13/F vagyok és még...

Baj hogyha 13/F vagyok és még nem volt barátnő?

Figyelt kérdés
Ez most "ciki" vagy most mi van?
2009. szept. 21. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én 14 leszek és 2 barátom volt. de nem érzem "szükségét". akkor kell "járnod" vkivel, ha szereted, ő is téged. nem ha ciki :D
2009. szept. 22. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:

csatlakozok az előtemm szólókhoz!

én is 13\l vagyok, és még nem csókolóztam és nem volt barátom. szerintem ez eggyáltalán nem gáz, és egyszer ígyisúgyis lesz, úgyhogy minek izgulni??(:

2009. szept. 25. 14:29
 13/17 anonim válasza:
15/F és még nem volt barátnő. Türelmesnek kell lenni és meg kell válogatni a partnereket, ennyi az egész.
2009. szept. 26. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:

okt 3án leszek/voltam 16...Nem volt még barátnőm, de nem is érzem magam szépnek:D, pedig mások mindig kérdezgetik, h csajokal mivan, felem: nincs...akkor ámulnak. De hát, 16 évesen egy párkapcsolatból mi lehet? 3 hónap múlva szakítás...

16/F

2009. szept. 27. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Te úr istenem

Miért lenne ciki?

Vagy mostmár csecsemőkorban kezdjük?

2009. okt. 1. 18:03
 16/17 anonim válasza:
Dehogy baj. Én 13 leszek 2 hónap múlva, még nem jártam senkivel, és nem vesztettem semmit... Ennyi idősen szerintem az életünk megalapozásával kéne foglalkoznunk, tehát tanulással főként, és ha ez mind megvan, akkor jöhetnek a kapcsolatok is... Szerintem. :D Meg úgy is magától jön a szerelem, nem éri meg sürgetni...
2009. okt. 7. 21:15
 17/17 anonim válasza:

Semmi ciki nincs vele... Ez a baj manapság, hogy ilyen dolgokra mondják, hogy ciki. Elhiheted nekem, nem szabad elsietni, majdnem én is rosszul jártam vele, de szerencsém volt, hogy utolsó pillanatban megtudtam, hogy milyen rossz döntést hozhat. Arra legyél büszke, hogy nem estél a csapdájába!

16/F

2010. júl. 27. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!