Baj hogyha 13/F vagyok és még nem volt barátnő?
Nem azért kell barátnő, mert érett vagy a szexre.
Egyébként másnak mi köze hozzá, mikor estél túl rajta. Mindenki azt mond, amit akar.
Szerintem érdemes várni, hogy érzelem is legyen mögötte.
Hogy lenne már ciki?O.o
Nekem se volt még barátom. Még sem érzem cikinek. Nem értem, hogy ez miért lenne baj...
13/L
NEM!!!
Én ugyan nő vagyok, de 17 évesen volt először barátom, aki szintén 17 volt (neki is én voltam az 1. barátnője), most 1,5 éve a férjem :) és van egy kislányunk.
27/N
Dehogy ciki :)
Nekem sem volt még barátom, de úgyérzem hogy még egyátalán nem vagyok elkésve..
Manapság menőnek hiszik magukat azok a srácok akiknek 13 évesen minden héten más barátnőjük van, de a normális lányoknak az ilyen fiúk nem jönnek be.. :D
14/L
szia én 17 éves leszek és képzeld el hogy még nem volt nekem se egyáltalán mégsem érzem magam elkésetnek
de most lehet hogy megtaláltam az igazit:)
Szia!
Egyáltalán nem ciki.Azoknak akiknek ilyen korban van barátnőjük/barátjuk általában csak felvág vele.Ez nem olyan igazi szerelmi kapcsolat...ilyenkor kezdünk egyéniségek lenni,bizonyos dolgokban tök mást gondolunk mint ami normális és ilyenkor jönnek a veszekedések majd a szakítás...Nem,nem én tapasztaltam ezt,barátnőm mondta aki 1évig járt a pasijával és most szakítottak.
Nekem sem volt még barátom és nem csókolóztam még.Na és?Egyáltalán nem hiszem,hogy most mi cikik,gázok vagyunk:D
Majd ha eljön az ideje lesz barátnőd,nekem meg barátom(: Addig pedig várunk és foglalkozunk mással(tanulás,barátok,segítség az ősöknek:D)
14/L
Szia:)13 éves lány vagyok nekem még nem volt pasim...éés sztem naon ciki:S
Na jó...vicceltem...13 évesen bevallom egyáltalán nem ciki, sőt sztem az a ciki ha vkinek 13 évesen már 20 pasija volt mervan ilyen, Az osztályársam és mindenkinek meg van róla a cvéleménye. Őőő persze a bnői nyaliznak az arcába de a háta mögöt...hááát...nekem október 11-én lesz egy évve hogy van az első pasim. Még mindig együtt vagyunk. De ha már 9 évvvesen van pasid akk soha nem lesz ilyen hoasszú párkapcsolatod, esetleg 30 évesen....SZÓVAL NEM ÉGŐ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!