Mit kezdjek egy ilyen "barátnő"vel?
Hol is kezdjem.. Van egy lány, akivel második óta "hivatalosan" legjobb barátok vagyunk. Szerencsére az új közösségben már annyira nem vesznek minket egynek. Őt igencsak utálják, mert egy beképzelt liba lett én se szeretem már. Egész nap engem cikiz, minden gáz neki. Pl. van egy fiú aki több mint barát de nem járunk. Nagyon jól elvagyok vele, mindig mellette ülök buszon/vonaton. Most pedig ez a csaj MEGTILTOTTA hogy beszéljek a sráccal, persze nem érdekel, beszélek vele, de akkor ő odajön és ellökdös -.-" Meg tesin én még nem voltam bent a teremben, vagyis nem vettek észre, a "barátnőm" pincsije meg kiabált, hogy hol vagyok. A fiú mondta neki, hogy "Miért üvöltözöl?" a lány válaszolta: "Igazad van, neked kell üvöltöznöd, neked jön be" a fiú erre: "És akkor mivan, ha tetszik?" De ezt már én is hallottam és ő is tudja, hogy meghallottam ez a "barátnőm" meg az új pincsi pedig próbálnak közénk állni:( Mit tegyek egy ilyen lánnyal? Megbántani olyan durván nem akarom, mert a szüleink így sincsenek túl jóban és a lány ráadásul a padtársam is, az összes barátom más osztályba jár.
13/L
Vagy azt kérelmezed, hogy egy másik osztályba átméssz. De ehhez azt hiszem valamilyen indok kell.
vagy azt, hogy nem érdekel többet a "bnőd" véleménye. Ne azt mond, vagy csináld amit a "bnőd" akar, Vedd úgy mintha semmit nem mondott volna. Ne legyél a csicskája. -.-
Ha az a fiú kedvel téged, akkor a bnőd" nélkül menj oda, ne vele. Ha megkérdezi miért, mond azt, hogy : mert ez a te életed, nincs beleszólásod!
majd ha külön közösségbe kerültök jó lesz, de addig ne számíts másra, én tudom!!
De ne érdekeljen , vedd körbe magad másokkal, ez őt zavarni fogja mégjobban, de ne érdekeljen, mond meg neki kerek perec hogy mi a szitu
Ne szólj be neki.
Ne legyél vele,legyél azokkal akikkel jóba vagy ha ő odamegy hozzád csak mosolyogj és kérdezd meg "mizu" aztán menj a barátaidohz.
Hidd el ez fog neki féjni a legjobban és még beszolnod sem kell a azüleid miatt..
A fiúval meg hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!