Miért ilyen sok a mostani kamaszok közül?
A tükörben fényképezik magukat, szájat csücsörítenek, stb.. És sajnos ezt a példát követik a kisebb gyerekek is. Mert ők sem akarnak lemaradni a mostani trendről. Valamint a kisebbek mindig felnéztek a nagyobbakra, és látják, hogy a nagyobb híres, ezáltal sok barátja van, szinte már sztárolja magát a tükörben, plusz a korai teherbeesések.
Akkor a kisebbek is ezt a példát követik. Ki a felelős ezekért? Részben az anyuka: amilyen az anya, olyan a lánya, vagy a média (állandóan olyan plasztikmodelleket mutogatnak a tv-ben, ami hat a gyerekekre, plussz az énekesek: SP, Justin Beaber, Hannah Montana sorolhatnám még.) És nagyobb részben a baráti társaság is.
Hova fajul még a világ? Mi lesz a gyerekeinkből? Az elbeszélgetés sem segít, mert ők már benne vannak ebben a trendi világban.
Ha nekem gyerekem lenne, én állatvilágról szóló dokumentumfilmeken neveltetném fel, nem az olyan meséken, mint a happy tree friends és társai, ahol káromkodnak, meg ölik egymást.
Szia!
Ne haragudj, de durván általánosítasz! Én 17 éves lány vagyok, nem csücsörítek, nem "sztárolom" magam. Igen, vannak ilyen lányok is, de ne áltasd magad, a te korodban is voltak olyanok, akik kicsit túlzásba vitték. Nem ennyire, de úgyis voltak. Ilyen a világ, te ezzel nem tudsz mit csinálni, a saját gyerekeddel foglalkozz, ne máséval, és azt pedig neveld úgy, ahogy jónak látod.
Miért ilyenek a mostani öregek?
Elfelejtik, hogy ők is voltak gyerekek, tinik. Igen, nekem sem abból áll és furának is tartom ezt a tükrös dolgot, ,eg bulik, pia.... de láttnak egy-két hülye gyereket és már egyből azt gondolják, hogy akkor most mindegyik ilyen.... én is hülyeségnek tartom a káromkodós meséket meg ilyeneket... de az hogy ilyen lesz egy gyerek CSAK a szülő hibája... most lehet, hogy a mindent tudó anyukák szidni fognak, hogy milyen jól nevelték a gyerekeiket és mégis ilyen lett, mert egy 14-15 évesnek már nem lehet megtiltani, hogy bulizni menjen.. miért nem?! Az anyja má csak megtilthatja.... különben meg amelyik gyerek úgy van nevelve annak nem az a szórakozás, hogy leissza magát. Szóval szerintem itt az is a baj, hogy a tv-ben nézzik a sorozataikat a felnőttek, hol terhes tinik vannak meg a környezetükben láttnak pár nem normális nevelelent és már egybőlálltalánosítanak... a zenéről meg annyit, hogy semmi köze ehez. Jó, én is utálom ezeket amiket felsoroltál, de mitől voltak jobbak a régi zenék vagy a fási mulató?! Nyilván mindenkinek az fog tetszeni, aki valamenyire az ő korosztályában van. Az meg más dolog, de ebben viszont igazad van, hogy ezek a felsorolt utolsó két sztár olyanokat csinál... bele sem gondolnak, hogy lehet olyan kisfiú/kislány, aki felnézz rá és akkor ezt láttja....
2. vagyok
Nem biztos, hogy kipróbálja. Amikor még ezeken az oldalakon játszottam azokat próbáltam ki, ami állatos, babás vagy színezős, ezel biztos nem játszottam volna. De ha kipróbálja is mi van?! Semmi! Játszik egyet és kész. Azért itt most nem arról beszélünk, hogy kipróbálja a drogot, ez cdak egy játék. Különben meg egy kisgyereknek nem kell saját gép, játszon a napaliban és ha nem megfelelő a játék mpndja meg neki az anyja, hogy keresen másikat. De nehogy már mi legyünk a hibásak, azért, mert van ilyen játék!
Mert szar a világ, na bumm, most örülsz? Ezt akartad kérdező nem?
Komolyan ennek a kérdésnek semmi értelme, csak szidni akarod (jogosan, de általánosítva) a kamaszokat. De tényleg, feltetted a kérdést, az aljában meg meg is válaszoltad, semmi nevelés, nem érdekli a szülőket a kölyök stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!