Normális ha ilyeneken görcsölök? Középiskolások, nektek is megfordul ilyesmi a fejetekben?
Félek az érettségitől! Félek a továbbtanulástól! Félek a jövőtől!
Egy jó színvonalú (bár nem elit) gimnáziumba járok. Az oktatás lehetne kicsit jobb is, de összességében nincs nagy gond vele. Az osztályunk elég vegyes, van aki komolyan veszi a tanulást, van aki a szó szoros értelmében lesz@rja az egészet és inkább él a mának. Én az előbbibe tartozom.
Nézegettem a felvételi követelményeket, ponthatárokat az általam kiszemelt szakokra. Hát a sírás kerülgetett. félreértés ne essék tudom, hogy tanulni kell, hogy bekerüljek a felsőoktatásba de mégis kétségek gyötörnek. Nem tudom, hogy egyáltalán le tudok e érettségizni, nyelvvizsgázni. Egy diplomát megszerezni meg.... Most kezdek rájönni mennyire siralmas a helyzetem. Soha nem érem el a céljaimat...
Van valaki velem hasonló helyzetben?
10. osztály végén volt nekünk kisérettségi, ami ugyanolyan mint a nagy (irásbeli + szóbeli) csak a 9-10. osztály tananyagából. Nem olyan nehéz mint amilyennek beharangozzák.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!