Középiskolások (főleg 11-12)! Ha továbbtanultok akkor hova fogtok jelentkezni?
Azért kérdezem mert ötleteket szeretnék gyűjteni. Nem azért mert nincs ötletem - legalábbis részben - mivel tudom, hogy hova szeretnék jelentkezni: Nemzeti Közszolgálati Egyetem katonai vezető szak. Azonban sajnos a szemüveg kizáró ok, a szemműtét pedig drága :S Szóval adnátok ötleteket? :)
11. oszt.
Ebben biztos vagy, hogy kizáró ok?
Múltkor nálunk volt toborzás és valamilyen százados /?/ volt benn és ő is szemüveges volt...
De azt hiszem meg van határozva, hogy hány diopriáig lehet...
Amúgy mi érdekel azon kívül?
Mi érdekel?
Én például BME-VBK-ra fogok menni :)
Igen, sajnos kizáró ok. Írták a hivatalos oldalon. Pénteken megyek nyílt napra, hátha (Y).
Köszönöm az eddigieket, jöhetnek még! :)
1. vagyok
Utána néztem hivatásosnál csak katonai vezetőn kizáró ok. Nem kizáró ok a többin,csak korlátozó dolog lehet bizonyos területeken. Katonai gazdálkodási szakra még mehetsz attól.
Igen, tudom, hogy mehetek csak 1: nem vonz annyira
2: 2db nyelvvizsga szükséges. Ez nekem lehetetlen. 1 nyelvet tanulok. Most a rendészettel szemezgetek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!