Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek elengedne anya?...

Szerintetek elengedne anya? Ti elengednétek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Közel 6 hónapja levelezek egy 17 éves fiúval. Ha feljönnek a jó idők, szeretnénk találkozni, egy innét 20 percre lévő városba. Ti elengednétek?

Nem randi, csak sima baráti találkozás. Beülnénk a mcdonald's-ba beszélgetni.

2013. márc. 31. 22:41
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
Szia en is 14 eves vagyok nekem nagyon tetszet egy fiu Kalocsan lakik en meg Budapeaten..o 15 engem most a szunetre le engedtek hozza 3 napra ..:)) nem tortent semmi itt mondjuk az is kozre jatszot hogy anya fel hivt az o anyukajat es mindent meg beszeltek ..es elotte eleg rendesen fel lettunk vilagositva..:'d
2013. ápr. 1. 22:38
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
utolsó neked elég felelőtlen szüleid vannak,14 éves kislányt leengedni 3 napra egy fiúhoz..hát gratulálok
2013. ápr. 1. 22:40
 23/25 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te k*rvát nevelnél a lányodból, nem biztos, hogy más is így gondolkodik.
2013. ápr. 1. 22:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyedül nem engednélek el, de elkísérnélek, megismerkednék a fiúval és ha szimpatikus, nem vert át a korát illetően, akkor kettesben hagynálak Titeket (átülnék látótávolságba, de elég messzire).

Viszont jobban örülnék, ha a fiú jönne hozzánk, ha 1 órát utazik, akkor az a 20 perc már nem sokat számít. Jöhetne délelőtt, kicsit beszélgetnénk, nálunk ebédelne, és délután/kora este hazamenne. Utaznod sem kéne, és több időtök is lenne, én pedig biztonságban tudnálak.

2013. ápr. 2. 11:49
 25/25 anonim ***** válasza:

Mikor én 14 voltam el akartam menni egy 15 éves sráchoz szomszéd városba. Régóta ismertük egymást (több mint egy éve). Kamoztunk meg egyik barátnőmmel járt is régebben. Nem engedtek be. Mert biztos pedofil és mert biztos meg fog erőszakolni,meg szeretnék látni,hogy kivel randizom. Akkor bejött hozzánk a városba. Nos szó se volt randiról,csak sétálgattunk,beszélgettünk meg hógolyóztunk.

És ez az esemény volt a vízválasztó. Kijelenthetem,hogy azóta édesanyámnak egy szót nem mondtam barátaimról,fiúkról semmiről.

Nem lettem k.rva nem nézek ki úgy és nem is viselkedek úgy.

2013. ápr. 2. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!