Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek elengedne anya?...

Szerintetek elengedne anya? Ti elengednétek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Közel 6 hónapja levelezek egy 17 éves fiúval. Ha feljönnek a jó idők, szeretnénk találkozni, egy innét 20 percre lévő városba. Ti elengednétek?

Nem randi, csak sima baráti találkozás. Beülnénk a mcdonald's-ba beszélgetni.

2013. márc. 31. 22:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
nyugi. múló állapot.
2013. márc. 31. 23:01
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
10-15 év múlva már visszasírod,hogy nem vagy 14 éves gyerek akinek alig van felelőssége,kötelessége
2013. márc. 31. 23:03
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
Tudom nem hiszed el, én sem hittem ennyi idősen, de most életed legjobb szakaszát én már 30 vagyok és mindent megadnék, hogy mégegyszer 14 lehessek.
2013. márc. 31. 23:26
 14/25 anonim ***** válasza:
Ismerős vagy abban a városban? Ha nem ez az első, hogy ott jársz elengednélek, de azt tanácsolnám, hogy ,,dupla randi" legyen az első. Beszéljétek meg, hogy elhozza az egyik barátját és te is vidd egy barátnődet.
2013. márc. 31. 23:42
 15/25 anonim ***** válasza:
26%
mi az hogy még gyerek? vagy a barátokkal való találkozáshoz is személyi kell manapság?
2013. ápr. 1. 00:06
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Csak ez olyan kor, hogy a "csókolom" ciki , a "jó napot" meg túl felnőttes. Szóval értitek mire célzok. :-)

2013. ápr. 1. 00:07
 17/25 anonim ***** válasza:
mert gyerek,elolvastad még nem is találkoztak!!
2013. ápr. 1. 00:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Nincs a jó napottal semmi gáz- Tudom ilyenkor az ember gáznak érzi, én is így voltam vele, de élvezd ki amíg lehet, a legjobb korban vagy amiben lehetsz.
2013. ápr. 1. 00:46
 19/25 anonim ***** válasza:
38%
Huh én 13 éves koromban találkoztam egy 20 éves sráccal, de azt hitte 16 éves vagyok. Nem engedett el anya, így elszöktem egy 1 órányira lévő idegen városba. Most így belegondolva tényleg elég vakmerő dolog volt, mivel azthitte idősebb vagyok kocsmába kellett bemennem vele meg ilyenek... hát érdekes volt. Egyébként szerintem ha már valakivel többször is beszélsz skypon azzal már találkozhatsz, de előbb barátkozzatok össze jól, aztán kicsit többet tudhatsz a jelleméről. Ha egy kicsi bizonytalanságod is van vele kapcsolatban, ne menj el!
2013. ápr. 1. 00:58
 20/25 anonim ***** válasza:
Gondolom a "levelezek" internetet jelent. Ezért nem engednélek el. A srác jöjjön el oda, ahol ti laktok, látogasson meg, süssetek-főzzetek együtt. Ha látom, hogy tényleg az, akinek mondja magát, akkor a későbbiekben engedném, de így látatlanban nem. Felnőttként messzebb látok, mint, hogy mi a ciki és mi nem. A gyermekem testi épsége előbbrevaló, mint az, hogy ég egyszer 30 percet, mert nem engedtem el egy másik városba egy idegennel. Interneten mindenki azt mond, amit akar. Sajnálom, tényleg, de ha képes vagy rá és ránézel távolról a történetre, beláthatod, hogy veszélyes. Még felnőtteknek is (mondom ezt úgy, hogy szerencsém volt, a férjem neten ismertem meg, tehát hiszem, hogy vannak normális emberek az interneten), de azt is tudom, hogy óvatosnak kell lenni, mert nagyon sok baj érheti az embert, főleg amíg naív, hiszékeny.
2013. ápr. 1. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!