Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyák! Hogy éreztek a lányotok...

Anyák! Hogy éreztek a lányotok felé, ha valaki olyannal jár, aki számotokra nem szimpatikus?

Figyelt kérdés
Anyukámnak van egy csomó kifogás a srác ellen, ismeretlenül. Félek neki elmondani, hogy járok vele, mert attól tartok emiatt megharagszik rám :( Pedig a srác nagyon rendes!!
2013. márc. 27. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt nem fog rád haragudni vagy nem szeretni, ne aggódj :) Nekem fiaim vannak, volt már hogy azt gondoltam "istenem mit lát ebben a lányban" de nem szóltam egy szót sem. Az ő/ a ti életetek. Anyukád/ mi is voltunk olyanokkal anno amit a mi szüleink nem értettek. A világ már csak így működik.
2013. márc. 27. 23:09
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy vicces sztori de leírom:D 16 éves fiam van,szerelemgyerek volt,nyilván tervezetlen.Mindegy az apjával azóta is együtt vagyunk.Született az apjával még egy baba,ő már 9 hónapos kislány,Tudni kell rólam,hogy nem vagyok az "minden fertőtlenítsünk le a gyerek körül,mert baja lesz".Kertes házban lakunk,egy nagyon jó környéken.Van itt egy kis játszótér.Gondoltam leküldöm a kölköket a játszótérre.Mondtam a fiamnak vigye le a húgát.Fogták a homokozóst,és mentek is,amíg én ebédet főztem.Nem volt itthon egy csomó hozzávaló az ebédhez,így hát gondoltam szarok rá,rendelek pizzát a magunknak.Megrendeltem,gondoltam úgy sincs semmi dolgom,hát akkor menjünk a gyerekek utána a játszóra.Mit látnak szemeim?Fiam ott beszélget egy (sajnos)cigány lánnyal,aki a kishúgával volt a játszón.Nem rég költöztek ide,rendes családnak látszanak,de hát na,mégis csak cigányok.Mondom a fiamnak,menjünk 1 óra és itt a pizza.Ez a hülye fiam meg elhívta hozzánk kajálni.Na mondom jól nézünk ki.Felkaptam a lányom,na mondom"gyertek akkor".Hazaértünk,kiraktam a lányomat egy pelusban a kertben(nyáriszünet volt) menjen fusson amerre lát.Na mondom mégse legyünk ennyire bunkók,mondom a lánynak,nyugodtan rakja ki az unokahúgát alányom mellé,jól ellesznek.Fiam meg a lány felmentek a szobájába.Megjött a pizza.Megterítettem stbstbstb. Behoztam mind a két kisgyereket a kertből,leültettem a játszószőnyegre őket.Na hívom le őket.Jönnek le kézen fogva.A lány elment wc-re,én meg mondtam a fiamnak,hogy ugyan már kisfiam,találsz jobbat.Azt mondja neki ez kell,na mondom jól nézünk ki...Mindegy a lényeg az,hogy a fiam 22 éves a lány 21,még mindig együtt járnak,szeretik egymást.Ezzel azt akarom mondani,hogy ne légy előítéletes,mert én az voltam,pedig egy értelmes lány:) Ennyi lenne.
2013. ápr. 1. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!