Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Néhány hónapja már tettem fel kérdést a barátnőmmel kapcsolatban , de most úgy érzem kénytelen vagyok feltenni egy újabb kérdést ,mert már teljesen kész vagyok tőle.

15 éves vagyok [ő 14], sosem volt még egyetlen barátom sem és vele nagyjából másfél éve és ősszel volt egy nagyobb vitánk, amit követett egy csendszünet. Azóta állandóan vitatkozunk, amibe én lassan kezdek belefáradni. Van egy hülye természetem, ami igazság szerint csak annyiból áll h sokat hülyéskedem , de szerintem ez nem egy olyan borzalmas dolog hisz legalább nem fapofa vagyok aki nem tud semmin se nevetni, de ugyanakkor együtt érző vagyok és mindig segítettem neki mindenben amiben csak tudtam, de úgy érzem ő lassan emberszámba se vesz. Úgy beszél velem, mint a kutyájával , nem mellesleg jegyzem meg már vagy kétszer mondta azt is, hogy föl fog rúgni és ráadásul ezt csupán azért amikor valamin szimplán hülyéskedtem és ez neki nem tetszett. Ha fent aludt nálam és beszélgetett valakivel akkor letagadta h fent van nálam ...

Én nem tudom mit tegyek számomra ő fontos és ezek ellenére is szeretem, ő az egyetlen barátom ezért nem bírom őt elfelejteni, megszüntetni vele a barátságot , de amilyen velem egyszerűen már nem tudom ezt tovább tűrni.

Sajna ha rajtam múlna mindig megszólnám valamiért , mert lassan egy olyan beszélgetésünk nincs amikor valamivel meg nem sért , de nem vagyok olyan hogy mindenért szóljak, mert tudom neki és rossz néha ugyanúgy ahogyan nekem is szükségem van néha támogatásra , ezért nem fogom állandóan megszólni ezekért. Viszont úgy érzem nincs meg köztünk ez a kölcsönös támogatás , mert ha én mondok valamit akkor ő letudja annyival h jól van jól van nyugodjak meg...

Nem tudom ki az aki esetleg hasonló helyzetben van , ti hogyan oldottátok meg ezt a helyzetet. Ha beszélni is szeretnék vele annak is csak vita a vége, hiszen nem mindig állok neki én ha beszélgetni szeretnék is ugyanolyan flegma velem..

2013. márc. 27. 21:50
 1/7 A kérdező kommentje:
*vele nagyjából másfél éve ismerjük egymást
2013. márc. 27. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
a második "fölrúglak" után otthagytam volna a p.csába. egyszer még megbocsájtanék, de ilyet maximum akkor mondok a barátaimnak, ha hülyéskedünk..
2013. márc. 27. 22:59
 3/7 anonim válasza:
50%
Anett?
2013. márc. 27. 23:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazából eléggé rosszul esett és még nem mondtam meg neki , abból is csak vita lett volna, de persze szó nélkül nem fogom hagyni pláne ha még egyszer mond egy ilyet..

És nem, nem Anett xD

2013. márc. 27. 23:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne várj a még egyszerre,keress valaki mást,aki nem idegbeteg..:)
2013. márc. 28. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én hasonló helyzetbe voltam !!! Otthagytam a szarba!! Ne foglalkozz vele!! Barátkozz mással mindenki szereti ha valaki viccces!! Fel a fejjel és foggadd meg a tanácsom!
2013. márc. 30. 14:00
 7/7 wazzzup13 válasza:
Nos, ha így áll a helyzet, én a helyedben megpróbálnék leülni vele beszélgetni. Ha nem megy, akkor meg hagyd a fenébe. Nem érdemli meg a törődésedet ha ekkora s***fej. Már bocs :/
2013. ápr. 4. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!