Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el a családomnak,...

Hogy mondjam el a családomnak, hogy barátom van, ha?

Figyelt kérdés

A barátom lefeküdt a nővéremmel.Nem most,még azelőtt,mielőtt elkezdtünk volna randizni,én is csak nemrég tudtam meg.A testvérem azóta gyűlöli,nekem is elég csúnyán beszélt róla(nem tudja,hogy együtt vagyunk).

Tisztában vagyok a barátom múltjával,tudom,hogy jópár lánnyal lefeküdt és még többet hülyített...

Már elég régóta együtt vagyunk,de még nem mutattam be a szüleimnek,mert biciklis és a szüleim szerint a bmxesek elkényeztetett "melegek",akik csak összetörik magukat.Ráadásul a barátom szülei gazdagok és volt pár pletyka,hogy az apjának a vállalkozása mellett vannak elég piszkos ügyei,de ez őrültség,mert az anyukája meg ügyvéd,szóval kétlem,hogy ezt hagyná.Csak anyáék nem így gondolják.

Meg anya egyik barátnője a sulinkban dolgozik és elmesélt pár sztorit a páromról (a suli egyik legrosszabb magaviseletű diákja) és anya tegnap mondta,hogy csak ilyen barátom ne legyen,mint ő.

Nem tudom,hogy lenne célszerű elmondani.Talán jobb lenne,ha először csak anyának mondanám el,de félek,hogy ő is kiborul.Ő az első barátom és nagyon szeretem,fontos nekem.

2013. márc. 26. 16:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi az, akit semmilyen körülmények között nem szégyellünk. Erről a fiúról a kérdésben is csak azokat fejtetted ki, hogy mi mindenért félsz bevallani másoknak, hogy vele vagy. Azon túl, hogy négyszemközt kedves veled, a világ előtt sem szabad titkolni, ha szeretsz valakit. Mondd el mindenkinek és vállald a következményeit annak, hogy ezt a fiút választottad! Sunnyogni nem szép dolog és a legkevésbé sem gerinces. Ha tényleg annyira odavagytok egymásért, akkor ezt meg kell lépni. Hogy hogyan? Teljesen mindegy. Senki nem fog támogatni abban, hogy egy zavaros múltú rossztanuló gyerekkel legyél, akinek a szüleiről kétes hírek keringenek. Nem tudod előadni sehogy sem jól. Csak azt tudod tenni, hogy vállalod, hogy neked ezek ellenére tetszik (hogy mi, azt csak te tudhatod).
2013. márc. 26. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Naiv buta lányka vagy.5 hónap az nem sok idő,szóval simán lehet meg akar fektetni.Én a helyedben inkább szakítanék vele nem tűnik megbízható srácnak,te meg még nagyon fiatal vagy.
2013. márc. 26. 19:23
 13/16 Organizátor válasza:
67%

Szia,

először is ne foglalkozz a pasid családjának az ügyeivel - nem dolgod megítélni, és a leveledből úgy érzem, nem is tudod megítélni. Csak a pasival foglalkozz.

Ha komoly kapcsolatnak érzed, és szerinted kölcsönös, akkor vállald fel. Nem lehet az igazi megtalálásának akadálya, hogy előtte kivel nyomult, még akkor se ha az a nővéred. Persze ha csak szórakozol, vagy erotikus kalandokat keresel, az más.

Ugyanakkor a te korodban nagyon gyakori, ha megbocsájtasz, a tévedés lehetősége. Az első szerelem, aki nélkül most levegőt sem kapsz, gyakran tévedés - ezt persze most nem hiszed el, csak majd ha jön a következő.

Éppen ezért próbáld reálisan látni a srácot: van benne valami szexi amitől könnyen csajozik, és gátlástalanul ki is használja ezt, és megdug mindenkit amerre jár meg aki hagyja magát. Ha ezt elfogadod, az nem baj, ettől még lehet a szerelmed, és lehet, hogy most komolyan is gondol téged - de kutyából nem lesz szalonna. Nem fog miattad megváltozni.

Az hogy a suli egyik legrosszabb diákja, az azt is jelenti, hogy alapvető értékrendi problémái vannak - ez valószínűsíti a papa fekete bizniszeit.

Te pedig egy jó fej csaj vagy - különben nem lenne ilyen dilemmád.

Összegezve úgy gondolom, élvezd a helyzetet ameddig tart,ne vedd túl komolyan. Ha sokáig tart - úgy is jó. Ha hamar vége lesz, ne érjen csalódás. Sose vedd magadra amit csinál, és ne hagyd, hogy összetörjön vagy bántson bármi történik. Ez CSAK őt minősíti, téged nem. Sokkal jobb, a te értékrendednek, érettségednek megfelelő pasik várnak még rád - utólag ezt a vadmalacot talán még szégyellni is fogod, nem egy ilyen esetet ismerek.

2013. márc. 27. 10:48
 14/16 anonim ***** válasza:
15 éves vagy és nem hagyod meg változtatni a véleményed? Egy buta kisliba inkább. Majd idővel rájössz, ki a fontosabb. A link barátod vagy a család.
2013. nov. 2. 11:52
 15/16 anonim ***** válasza:

1. Ha nem hagyod megváltoztatni véleményedet, minek kérdezel? Úgy gondolod, hogy a skalpok számától függ, hogy milyen menő egy srác?

2. Úgy látszik, te leszel a nyárson a családból a második... Idővel anyuka következik? Gondolom. neki több esze van!

3. Nagyon szereted? És ő téged?

2017. jún. 14. 00:20
 16/16 anonim ***** válasza:

1:Kis buta liba vagy.

2:Igen, csak meg akar fektetni.

3: van rá esélye hogy sikerül neki.

4: családon belül soha nem fekszünk össze keresztben senkinek senkijével.

szept. 5. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!