Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Hogy érjem el, hogy ő legyen a barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! szóval az a helyzet, hogy van egy fiú az osztályban, aki már hónapok óta nagyon tetszik... állítólag én is bejövök neki, de ez nem biztos..(van barátnője, de nem biztos mert senki nem tud róla semmit, hogyan tudjam meg?) sokat szoktam vele poénkodni, beszélgetni, chat-elni. hogyan mondjam el neki, hogy többet szeretnék mint barátság? nem szeretnék többet egyenlőre az arcrapuszitól, öleléstől. nem akarok semmit siettetni, de piszkálnak páran, mert még nem volt soha barátom. de én még soha nem voltam ilyen szerelmes és megpróbálnám vele. de hogyan mondjam el neki?

13/L

köszi válaszokat előre is.. :)

2012. dec. 16. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

megkérdezed egy beszélgetés alkalmával hogy

-a barátnőddel jól megvagytok? ennyi.

aztán vmit biztos reagál erre.

és ha nincs bnője,de ha van is, akkor csak nem annyira bnő, ha közbe veled van feszt,..

szóval ha nincs, megbeszéled vele hogy suli után,vagy a téli szünetben elmennétek moziba vagy vmerre,ha igent mond akkor lesz annyi esze hogy randizni akarsz vele.

2012. dec. 16. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:

és még annyi hogy ne lássa rajtad hogy annyira odáig vagy érte..a pasik ezt mind kihasználják.

csak lazán !

2012. dec. 16. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól gondold meg minden lépésedet.. te csak biztasd ő lépjen..saját tapasztalat, saját kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
2012. dec. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!