Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz szülinapomra vibrátort kérni anyáéktól? Csak azért kérdem mert még nem engedik h barátom legyen.13/L
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 19:58
1/23 anonim válasza:
Nem az, a bátyádnak kérj egy guminőt.
3/23 A kérdező kommentje:
Kérjen magának...ezt is alig merem kérni
2012. dec. 3. 20:01
4/23 anonim válasza:
Dehogy gáz, de írd meg, mit szóltak! :D
6/23 anonim válasza:
Anyádék meg sokkot kapnak tőled. :)
7/23 anonim válasza:
Gáz! 13 évesen inkább a tanulással kéne foglalkoznod kicsilány! Minek neked vibrátor, most őszintén?! Várjál vele pár évet h lehessen barátod, aztán majd ő elvégzi a vibrátor feladatát...sokkal jobb érzés h egy olyan csinálja neked akit szeretsz, és ő is szeret téged, nem pedig egy mű vacak.....
8/23 anonim válasza:
Nem gáz, ha megértőek akkor most megtudod hol a határ!
Mikor lesz a nagy nap?
9/23 A kérdező kommentje:
mi az, hogy 13 évesen....?? én már nagy vagyok, egyedül járok suiba is, meg szoktam egyedül is itthon lenni..
2012. dec. 3. 20:04
10/23 anonim válasza:
"én már nagy vagyok, egyedül járok suiba is, meg szoktam egyedül is itthon lenni.."
És már elég indok vibrit kérni? Nem tudom nálunk mi lett volna ha ennyi idősen műp..át kértem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!