Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a családomna...

Hogyan mondjam el a családomnak hogy új barátom van?

Figyelt kérdés

Kicsit kínos nekem az a téma, sosem szerettem a pasiügyeimről beszélni a családomnak. Most viszont ezt valahogy csak el kellene nekik mondanom, de ötletem sincs hogyan.. legszívesebben titokba hagynám, de örökre nem lehet :D Valaki?

Ja és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!:)

2012. dec. 24. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak mondd meg. De várj vele karácsony utánig! :D

Neked is boldog karit! :)

2012. dec. 24. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős vagy?
2012. dec. 24. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell eltitkolnod?

Ha érett vagy egy kapcsolatra,akkor biztosan a szülõk is megbiznak benned.

2012. dec. 24. 15:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különös!

Mondj valami apróságot róla a szüleidnek, közben mondd ki a nevét.

Ha szólnak, hogy más nevet mondtál, akkor közlöd velük, hogy nem a régi barátodról, hanem az újról beszélsz.

Ha észre sem veszik a névcserét, akkor viszont teljesen mindegy, felesleges is ezen parázni.

2012. dec. 24. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:

:) Mintha a saját gondolataim olvasnám :)))

Kb. 15-16-nál nem lehetsz több :)

Én ugyan ilyen voltam!(annyi hogy férjhez mentem) de mai napig ilyen lennék:) (vagyok) a pasi ügyekröl sosem szerettem beszélni, most sem beszélek a férjem és köztem lévő kapcsolatrol :)

2012. dec. 24. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, megmondani, ne mondd, de ha kérdezik, akkor persze áruld el. Titkolózni nem kell, ahogy bejelenteni sem. Vagy neked nem szokták megkérdezni, hogy van-e valakid?
2012. dec. 24. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
de azt hogy érted, hogy új, volt egy régi is és még nem tud a család a szakításról?
2012. dec. 24. 23:37
 8/8 A kérdező kommentje:

17 vagyok :)

De persze tudnak a szakításról, és az már régen volt.. csak annyira kínos nekem ez a téma, annyiból nem szeretném ha tudnának róla, hogy ne kelljen velük erről beszélnem, de titkolni se szeretném.. szóval így nehéz.. :D de köszönöm szépen a válaszokat! :)

2012. dec. 26. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!