Hogyan mondjam el a családomnak hogy új barátom van?
Kicsit kínos nekem az a téma, sosem szerettem a pasiügyeimről beszélni a családomnak. Most viszont ezt valahogy csak el kellene nekik mondanom, de ötletem sincs hogyan.. legszívesebben titokba hagynám, de örökre nem lehet :D Valaki?
Ja és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!:)
Egyszerűen csak mondd meg. De várj vele karácsony utánig! :D
Neked is boldog karit! :)
Miért kell eltitkolnod?
Ha érett vagy egy kapcsolatra,akkor biztosan a szülõk is megbiznak benned.
Semmi különös!
Mondj valami apróságot róla a szüleidnek, közben mondd ki a nevét.
Ha szólnak, hogy más nevet mondtál, akkor közlöd velük, hogy nem a régi barátodról, hanem az újról beszélsz.
Ha észre sem veszik a névcserét, akkor viszont teljesen mindegy, felesleges is ezen parázni.
:) Mintha a saját gondolataim olvasnám :)))
Kb. 15-16-nál nem lehetsz több :)
Én ugyan ilyen voltam!(annyi hogy férjhez mentem) de mai napig ilyen lennék:) (vagyok) a pasi ügyekröl sosem szerettem beszélni, most sem beszélek a férjem és köztem lévő kapcsolatrol :)
17 vagyok :)
De persze tudnak a szakításról, és az már régen volt.. csak annyira kínos nekem ez a téma, annyiból nem szeretném ha tudnának róla, hogy ne kelljen velük erről beszélnem, de titkolni se szeretném.. szóval így nehéz.. :D de köszönöm szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!