14 éves lány az nagylány már vagy még kislány?
"Igen azt hozzátenném még, hogy egy 14 éves lány már általában menstruál, ez azt jelenti, hogy megérett a gyerekszülésre "
A gyerekszülésre lehet, a gyerek felnevelésére viszont nem. Márpedig ez az igazi érettség jele, hogy az utódairól gondoskodni is képes.
Első menstruációtól nagylány, 18-től nő! 18 éven felül az ember jogilag felnőtt, tehát nő és férfi a megszólítása.
A többi mind szubjektív dolog.
Ezek a mondataid kb olyan éretlen kisovodás mondatok voltam mint amit egyszer olvastam h "nem lesz szükségem megtanulni fözni soha meg dolgoznom sem,mert mikor hazamegyek anyuék várnak a meleg kajával és megvesznek nekem mindent"
Gondolja a szerencsétlen éretlen kis tinic'fka,mert ugy gondolja h soha nem lesz olyan helyzetben h fözni kelljen neki,soha nem kell neki dolgoznia egy kis pénzért vagy soha nem kell bekötnie egyedül a cipöfüzéjét,mert anyucinak szol és beköti.
Arranem gondol h adodhat olyan helyzet amikor nincs ott anyuci vagy anyuci azt mondja h na kislányom most már elég felnött vagy mert dugni is tudsz minden hétvégén más más pasival,akkor most légy szives segitsél egy kicsit mert nem gyözzük finanszirozni a projecteidet,a drága cuccaidat,az Iphon-dat,stb.És tanulj meg fözni is legalább egy kicsit és légy szives csinálj magadnak vajaskenyeret,mert elég nagylány vagy már ahhoz ja és tudsz gyalogolni 150 métert anélkül h füttyentesz apucinak h vigye el a s'ggedet autoval.stb stb stb
Ja de akkor megszeppen a szája és mindjárt gyereknek számit,de csak azért mert csinálnia is kell valamit,jogot érez mindenhez,de felelösség az nuku.A felelösségetekröl nem is akarok szot ejteni mert az egészen egyszerüen egy 0!
Aztán meg mennem face-re kiirni h mekkora köcsög apám van anyám meg egy k'rva.
GYEREKEK VAGYTOK MÉG!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!