Szerintetek egy 10 éves nagylány?
Nagy lány már ahhoz hogy
- egyedül pisiljen
- egyedül menjen az iskolába (ha közel van)
- egyedül menjen este tisztálkodni
- egyedül menjen a szobájába aludni
Viszont kislány ahhoz hogy
- fesse magát
- disco-ba járjon
- fiúzzon
- lázadjon.
Hát, lázadni nem kislány, mert ekkora korban már általában kezdenek idegesek lenni, visszafeleselnek (persze nem mindegyik), tehát, az olyan semleges elem.
Nem mondhatni, hogy a 10 éves nagylány, kevesebb, mint 11, de több, mint 9. A 14-15 éveseket mondanám nagylánynak, de ők sem olyan nagyok.
Szerintem se nagylány.De a szülei azt mondják,hogy ő már nagy. Egyébként se külső se belső jelei sincsenek,hogy esetleg kamaszodna. Folyton rajzfilmeket néz,játszótérre jár , nem engedik sehova egyedül és ő sem akar egyedül lenni.
Persze felnőtt sminket(!)vettek neki,mert "ő már nagylány".
Szerintem a smink nem az életkorról szól.
Fiatalon nem érdemes tönkretenni vele a bőrt...
Ha használja nap mint nap az nem egészséges, viszont csak annyi az egész hogy egy kis színt visz magára. ( azt persze megértem mikor valaki úgy sminkeli magát hogy kézügyessége is 0 hozzá)
Egyébként szerintem nem kortól függ hogy valakinek milyen az értelmi szintje, érzelmi világa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!