Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kipróbáljam a cumit éjszakára?...

Kipróbáljam a cumit éjszakára? Már nagylány - egy éves.

Figyelt kérdés
Állati rosszul alszik, csak a cicin tud elaludni, és ha megpróbálom kivenni a szájából, akkor már nyitja a száját, és ha nem kapja meg 2 másodpercen belül, akkor felébred és sír. A latex, hagyományos formájú cumi hasonlít a leginkább a mellbimbóra? Egyébként semmilyen cumit nem használtunk (nem kérte), viszont ha játszunk, akkor szeret bohóckodni a cumival, amit újszülött korában vettünk neki.
2009. jún. 19. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatod, de szerintem semmi értelme:(

Mi ugyan ebben a helyzetben voltunk, én is próbáltam, de rájött és sírt,hogy nem cicit kapott.Sokkal nehezebben is nyugodott meg.

Tudja ő hogy "átverjük",még ha nincs is ébren teljesen.

Azóta leszokott az éjszakai ciciről magától:)

2009. jún. 19. 15:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mar ne adj neki cumit. Az en kisfiam is egy eves mult, csak cicin aludt el es ejszaka 4-5-szor is felebredt cicizni par percet es ugy aludt csak vissza. 1 hete elkezdtuk azt csinalni, hogy meg ebren betettem a kisagyba az esti szopi utan, elkezdtem simogatni a hatat es mondtam, hogy aludj el ugyesen, szundi-bundi, stb. Az elso 2 este orditott, kovetelte a cicit, de kitartoan simogattam, amikor mar nem birtam, akkor Apa atvette, es o altatta tovabb. A 3-dik napon mar csak 30 percet nyuglodott, a 4-dik nap ota 5 perc alatt magatol elalszik es ejszaka 1-szer kel fel, es akkor sem kap mar cicit, hanem simogatast. Szerintem 1-2 het alatt eljutunk majd odaig, hogy nem kell simogatni sem, es talan nem fog mar felkelni ejszaka. Szerintem probald ki, egy 1 eves mar felfogja, hogy mit akarsz, cumival pedig nem fogod tudni atverni, ha eddig nem kellett neki. 1-2- nap alatt meg fogja erteni, hogy egyedul kell elaludnia es nem is kell sirni hagyni egy percig sem, maradj ott mellette, simogasd es menni fog igy az altatas.
2009. jún. 19. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is én vagyok a cumi! Próbálkoztam már minden fajtával, hiába. Amíg el nem hagyja, marad az összebújás, cicin alvás. Úgyis olyan rövid ideig kisbaba!
2009. jún. 19. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!