Házi nyúlra lőjek?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomba már egy ideje nagyon tetszik gyakran beszélgetek vele, hülyéskedünk szünetbe meg minden nyáron ugyan azon a kiránduláson voltunk és tök jól kijöttünk szerintem én is tetszem neki mit tegyek ??
17/f
2013. márc. 23. 11:09
1/5 anonim válasza:
Az első barátom az osztálytársam volt, 4 évig voltunk együtt, remek volt! Ha tetszik, és te is neki, miért ne? :)
2/5 anonim válasza:
Nyugodtan lőj házi nyúlra, ez a mondás egy baromság!
3/5 anonim válasza:
Nekem is az első barátom az osztálytársam (volt). 4 hónapig voltunk együtt, de így utólag is azt mondom, hogy nem bántam meg, igaz voltak kellemetlen pillanataink a szakítás utáni 1-2 hónapban..de most már minden rendben!:)
Szóval szerintem is hülyeség ez a házi nyúlra nem lövünk mondás!:)
4/5 anonim válasza:
nekem is a barátom az osztálytársam és minden rendben van köztünk már fél éve együtt vagyunk. de csak akkor vágj bele ha hosszabb távra tervezed vele, mert ha csak 1-2 hónapra akarsz barátnőt akkor felejtős a téma. szerintem.
5/5 anonim válasza:
ALAPSZABÁLY,hogy osztálytárssal nem járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!