Anyukák! Szerintetek is második virágkorukat élik a mi generációnk gyerekmeséi? A Kisvakondra, a Kockásfülű nyúlra, Mazsolára, Süsüre, és társaikra gondolok. A ti gyerkőceitek szeretik őket? Szoktatok nekik ilyen meséket mesélni, vagy berakni DVD-n?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam a kétéves fiamnál, hogy bár imádja a Disney-t, Micimackót, vagy épp a Verdákat, de legalább annyira kedvesek naki azok a mesehősök is, akiket mi néztünk gyerekkorunkban. Gyereknapra Kockásfülű nyulat kért, szülinapjára meg Mazsolát... Gyerekes ismerőseimnél is tapasztaltam már hasonlót, és most a ti véleményetekre lennék kíváncsi! Vajon csak az én környezetemben van-e így, vagy máshol is?2010. máj. 31. 23:01
1/5 anonim válasza:
Hát , lehet, hogy az én válaszom nem segít, de én a mai napig imádom őket, bár 29 vagyok már. Meg szoktam venni a dvd-ket, meg ha látok ilyen ruhadarabot párnahuzatot ilyesmi, azt is megveszem. Nemrég pedig a netről rendeltem ilyen vasalható matricákat, ami kukoriékat, tv macit, kockásfülűt és frakkot ábrázolja. Irma néni károly bacsi és szerénkéék pólóra kerültek , a többiekből még nem tudom mi lesz:):)Egyébkén én rühellem micimackót és bandáját, és verdákat meg barbihercegnőt sem szeretnék a gyerekemen látni...
2/5 anonim válasza:
micimackót agyonverném legszívesebben:)
nemtudom miért gondolja azt sok anya,hogy gyereknek csak az jár XD, de nekem a hercegnők nagyon ok:)
a japá mesékben is vannak irtó édesek (és most nem az erőszakossal kell jönni mert az nem gyerekenek van hanem felnőtteknek, csak nálunk nyugat honban sült agyóak az emberek,hogy ezt felfogják)
az enyémnek babi néni a kedvence XD
3/5 A kérdező kommentje:
Én a Disney-t is szeretem, azt ugyanúgy együtt nézzük a fiammal, mint a magyar meséket.
2010. máj. 31. 23:20
4/5 anonim válasza:
Igen, nálunk is mennek a régi mesék, de ennek szívből örülök a mai meséket látva, némelyik simán beillene animált-akciófilmnek, ütnek, rúgnak, gyilkolnak a "mesékben".
Az én kislányomnál a legjobban a kutyás mesék, filmek mennek (frakk, mazsola és tádé, beethoven 1-2, 101 kiskutya -az első eredeti rajzfilm)
20 hós kislány anyukája
5/5 anonim válasza:
Én 20hós kisfiam megőrül a kisvakondért, most is azt nézi és mást nem hallok csak hogy már "fulladozik" a röhögéstől!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!