Ekcémás babák (kisgyerkőcök) anyukái! Van olyan, hogy a gyerkőceitek bőre teljesen makulátlan?
19 hónapos kislányom ekcémával született.Általában szépen renben van a bőre,betegségeknél,fogzásnál stb.lesz neki tünetesebb.De ha teljesen rendben van akkor is van rajta itt-ott egy-két pötty(olyan mint egy szúnyogcsípés).Aztán egyszer csak elhalványul(van,hogy elég sok idő kell neki).
Nálatok is van ilyen?Válaszaitokat előre is köszönöm!
Már több mint fél éve teljesen rendben van a bőre, mi a lipikar balzsamját, a a fürdetőjét használjuk (syndet).
Előtte mindent kipróbáltam, de csak ez vált be, és január óta nem volt rajta pötty:)
14:47-es
Mi is a la rochet használjuk a babának ap balzsamot és a syndet. Drága, de nagyon jó. Most a nagyobb patikákban a krémhez adják a tusfürdőt ajándékba.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mi is nagyon sok mindent kipróbáltunk már,de úgy igazán nem jött be semmi.Van két kenőcs egy Heim Pálos és egy cinkes rázókeverék(sajna mind a kettő szteroidos)ezeket használom ha tünetes a kicsi lány.Én sem örülök neki,de igazából ezek használnak.A bőre szerintem nem száraz.Viszketni sem szokott csak a pociját vakarja ha szabadon van és a buksiját,sajnos az is elég ronda szokott lenni neki(bár ez a vakarózás lehet nála rossz szokás is).Csak abban tudok reménykedni,hogy egyszer csak kinövi!Mindenkinek ezt kívánom és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!