Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen ismerkedés, párkapcsolat? Vagy házi nyúlra nem lövünk?
Egyetemen ugyanabban az évfolyamban hogy lehet (lehet-e) kialakítani párkapcsolatot? Fiú vagyok, sok lány tetszik az évfolyamból, de attól félek, hogy ha az egyiket csak úgy a semmiből elhívnám randizni...
ha nemet mond, akkor annak híre megy, és az elég kellemetlen, nem?
Ha eljön randizni, és nem úgy sikerül a dolog, ahogy reméltem, akkor utána már nem hívhatom el valamelyik barátnőjét, nem?
Nem tudom, értitek-e, vagy nagyon túlspilázom, de úgy érzem, hogy itt a "házi nyúlra nem lövünk" szabályt kell alkalmazni, nem? Vagy rosszul godnolom?
Miért ne lehetne? Másrészt egy egyetemi csoport az nem az általános hetedik, ahol ugyanazzal a 20 emberrel vagy egybezárva egész nap, és ahol hú de ciki, ha valaki szerelems.
A barátnőjét meg miért ne hívhatnád el? Hol van az szabályban lefektetve, hogy ha valaki visszautasít, akkor onnantól az összes rokona, barátja, ismerőse tiltott terep?
"Házinyúlra nem lövünk"... ismét eljött az értelmetlen hasonlatok és mondások kora :) [link]
Akkor te csak tőled legalább 100km-re levőkkel kezdesz, aki biztos nem ismer senkit a közeledből, és egyik ismerősödnek, exednek, stb. sem ismerőse?
NAGYON túlbonyolítod a dolgoakt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!