Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehet "lekoptatni" egy...

Hogy lehet "lekoptatni" egy kiscsajt? 28/N

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves kiscsaj, minden nap meglátogat engem. Elég rosszindulatú a kisgyerekemmel és a férjemmel. Velem túlzottan normális. Lényeg, hogy nagyon sok belőle, szerinte énn vagyok a legjobb bnője. Ha szolok neki, hogy zavar, akkor nagy nehezen elmegy, de megkérdi, hogy még ma mikor jöjjön vissza... Hogy lehetne hosszabb időre elküldeni? Egy utcával lakik odébb, mindig meglepetés szerűen lep meg, akár este 7-kor is... Sőt, van, hogy a bolt előtt vár már rám, kicsit ijjesztő.
2013. márc. 21. 02:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2013. márc. 21. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Én attól vagyok inkább szomorú, hogy egy gyermekről beszélünk, akit "le kell koptatni".. Ez a válaszolók többségének nem esett le.. egy gyermek nem viselkedik ok nélkül így. Nagyon komoly probléma van a háttérben, aminek utána kellene nézni, mert lehet, hogy gyermekvédelmi kategória!
2013. márc. 22. 09:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Először a lánnyal kell beszélgetni,hogy mi a helyzet vele,hogy van és hogy a szüleivel milyen a kapcsolata.Nekem is van egy 31 éves ismerősöm,akit már 5 éve ismerek és nagyon sokat beszélgettünk,beszélgetünk.Régen az anyát kerestem benne(örökbefogadott vagyok és 9 hónapos koromba fogadtak örökbe),aztán 2 éve körülbelül pedig azt,akivel megbeszélhetem az újdonságokat az életembe..sokszor hanyagoltam,de anyával is jóba van,ők is szoktak ketten beszélgetni.. Amikor hanyagoltam,akkor is csak azért,mert láttam,hogy elege lett belőlem(mondjuk okot nem adtam rá,mert nem élősködtem rajta)..és aztán meg ő jött mindig át hozzánk.:D

Szóval nem tudom mit csinálj..

17/L

2013. márc. 23. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
hát nagyon újat nem tudok tanácsolni mivel az előttem válaszolók már leírták. utolsó előttinek van legjobban igaza amúgy.
2013. márc. 23. 08:47
 15/16 A kérdező kommentje:
az a baj vele, hogy nincs is közös témánk. ő átjön, közli, hogy az apja szerint milyen felelőtlenek vagyunk mi a férjemmel. hogy arra nem vagyunk képesek, hogy a kukát kivigyük vagy mindig talál valamit... Hozzáteszi, hogy de neki nem kell tudnia, hogy itt vagyok, anya engedett el. Aztán elkezdi kibeszélni a barátnőit. Mondom neki, hogy nem szeretnék másokrat kibeszélni. Erre mondja, hogy de ő nagyon szeret másokrol beszélni. És akkor elgondolkodom, hogy vajon a engem is kibeszél másoknak?! Na akkor jönnek a barátnős sztorijai. Aztán mindig az anyagiakrol is elkezd kérdezősködni. Hogy mennyi pénzünk van, stb... És minden nap megjelenik.
2013. márc. 23. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor tipikus energiavámpír és nem kell félteni,nem az a "jaj nem tudok nélküled élni,szeress már" típus,hanem az a "hadd tudjak mindent és hadd mondjak el neked mindent és hadd beszéljelek téged is ki a hátad mögött" típus inkább a lány.Mondd neki el,hogy sajnálod,de te már nem szeretnéd vele tartani a kapcsolatot..vagy pedig soha ne érj rá..és akkor talán feltűnik neki a dolog.
2013. márc. 24. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!