Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet lekoptatni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet lekoptatni egy csajt az osztályból, hogy ne bámuljon már?

Figyelt kérdés

Az van, hogy tetszem neki, mert hallottam másoktól hogy folyton rólam beszél, meg minden. Ami nem is érdekelne, de az már igen, hogy bármi van, bámul. És mögötte ülök, és ha nekem szól valaki az osztályból, Ő mindenképpen hátra fordul, és engem néz.

És ez megy 1 éve. Mindjárt vége az évnek, de valszeg. jövőre is osztálytársak leszünk, mert érettségi csak jövőre van.

Én nem figyelek rá, de egyszerűen már idegesít, hogy bármi van, engem muszáj néznie...

És nem is ismer nem is beszéltem vele még 1 mondatot sem ennyi idő alatt...

Miért foglalkozik velem ennyire?

Hogy kell lekoptatni? Azt akarom, hogy ne foglalkozzon velem, ne legyen már bámulás fél óránként minden nap...

2013. márc. 16. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Istenem bámul rád egy lány, ha lesz időm majd megsajnállak. De rossz neked.:D
2013. márc. 16. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt, én egyszerűen levegőnek néztem. Nem tehet róla az ember ha nem jön be a másik. Lényeg, hogy eléggé megutált pedig 2 szót ha beszéltem vele évente, de hát az ő baja volt, sztem te is nézd levegőnek, és ne mondj semmit mert csak ellened fordítja a saját szavaidat. Az ilyen csajok eléggé elvetemültek tudnak ám lenni, mert sérti a büszkeségüket, hogy nem érdekled őket.
2013. márc. 16. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én is voltam ilyen helyzetben és az a tapasztalatom, ha hozzászólsz, akkor addig húzza az agyad míg felkapod a vizet ő pedig jót nevet rajtad. Ha nem szólsz hozzá, akkor egyre erőszakosabb lesz és muszáj megszólalnod. Ez egy olyan tulajdonság a nőknél aminek soha nem fogjuk megtudni az okát.:D
2013. márc. 16. 10:43
 4/7 Marci024 válasza:
Basszus! Te aztán nem vagy semmi. Játszod itt magad hogy bámul a csaj, és nem tudsz vele mit csinálni hogy lekoptasd? Gondolom eszedbe sem jutott hogy megmond neki hogy kicsit sem érdekel, és örülnél ha nem bámulna. Lehet leszokna róla, hamar. Úr isten! Komolyan mondom lemegyek hídba! Ekkora hülyeséget! Te egy balf@sz vagy!
2013. márc. 16. 10:50
 5/7 anonim válasza:
szerintem simán mondd meg neki, hogy ne bámuljon. ha ez nem jön be, akkor ülj olyan helyre, ami előrébb van, mint ő. úgy nem látod, ha bámul...
2013. márc. 16. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
17 évesen, hogy lehetsz ilyen barom gyökér?
2013. márc. 16. 13:49
 7/7 anonim válasza:
Figyi, én is lány vagyok és szerintem csak nézz rajta keresztül mintha ott se lenne. Mert ha közölnéd vele hogy nem tetszik neked akkor sírna stb....
2013. máj. 11. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!