Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehet "lekoptatni" egy...

Hogy lehet "lekoptatni" egy kiscsajt? 28/N

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves kiscsaj, minden nap meglátogat engem. Elég rosszindulatú a kisgyerekemmel és a férjemmel. Velem túlzottan normális. Lényeg, hogy nagyon sok belőle, szerinte énn vagyok a legjobb bnője. Ha szolok neki, hogy zavar, akkor nagy nehezen elmegy, de megkérdi, hogy még ma mikor jöjjön vissza... Hogy lehetne hosszabb időre elküldeni? Egy utcával lakik odébb, mindig meglepetés szerűen lep meg, akár este 7-kor is... Sőt, van, hogy a bolt előtt vár már rám, kicsit ijjesztő.
2013. márc. 21. 02:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Ez valami Stephen King sztori :)
2013. márc. 21. 02:53
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneket én is ismerek... Csak úgy tudod lekoptatni, ha irgalmatlanul összeveszel vele, de így is max 1-2 hétre!
2013. márc. 21. 03:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a szüleinek, hogy nagyon zavaró a gyerek, beszéljenek vele. Vagy egyszerűen mondd meg neki, hogy Zsuzsikam, nagyon aranyos vagy, de fele annyi idős mint en. Nincs közös témánk, en nem vagyok a baratnodben, keress hozzád korban illot. Szia.
2013. márc. 21. 06:18
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Csakis egyenesen. Mondd a szemébe, abból fog érteni. Ha még így sem megy, szólj a szüleinek.
2013. márc. 21. 06:55
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképpen a szüleivel kéne először beszélni.
2013. márc. 21. 07:33
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
anyát keres benned.. szegény gyerek, biztosan gáz van a szülőkkel.
2013. márc. 21. 14:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha van korban hozzá illő ismerősöd akkor bemutathatnád neki! Vagy pár alkalommal még "találkozz" :D vele. aztán olyanokról beszélj amit ő biztos nem fog érteni, vagy nem érdekli. Gondolok itt: politika, gazdaság :D stb. Vagy egyre ritkábban érj rá (ne nyiss ajtót). Hátha megunja, hogy potyára néha. Kb ezek jutottak eszembe.

Illetve, ha 3-4 évvel idősebb lenne hozzám irányíthatnád bármikor :DDDDD

20f

2013. márc. 21. 15:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

potyára megy

elírtam

2013. márc. 21. 15:59
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Hogyan ismerted egyátalán meg? És mióta látogat téged?
2013. márc. 21. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:
11%
28 éves felnőtt nőként nem tudod rá a választ elég szomorú, főleg úgy, hogy férjed is van, és mégis itt keresed rá a választ. Hiába ma már gondolkodni is nehéz.
2013. márc. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!