Kamaszok, van nyelvvizsgátok? Ha igen, mikor tettétek le, milyen nyelvből, és milyen típusút?
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 20:38
1/34 anonim válasza:
Nem tudom ki számít kamasznak. Nekem 17 évesen lett meg az angol középfokúm. Most majd a németet fogom csinálni.:)
2/34 anonim válasza:
Én felsőfokon franciázok 15 éves korom óta. 17 l
3/34 anonim válasza:
nekem május 11-én lesz a nyelvvizsga, német középfokú BME :)
17/L
4/34 anonim válasza:
Van egy középfokú németem, 15 évesen csináltam, nemzetközileg is elismert. Tervezem még két év múlva az angol felsőfokút, három év múlva a német felsőfokút, és a francia középfokút, remélem, sikerülni is fog.
5/34 anonim válasza:
Nehogy ez alapján dönts akármiről is! Most ha valaki egy tök jó fizetős suliba jár, plusz magántanár dögivel, esetleg már óviba is "tanulta" a nyelvet, az össze sem hasonlítható azzal ha valaki az elemi 5. osztályában lát először nyelvet, mindenféle béna tanárok vannak, és még 8-ban is a der, die, das-nál jártok, vagy teszem azt angolban az I am, you are....-nál.
6/34 anonim válasza:
16. a szülinapomon tudtam meg hogy sikerült a német ösd középfok
7/34 anonim válasza:
5-ös miről beszélsz és ez most hogy jön ide? :)
hogy a kérdésre is válaszoljak: 17 évesen tettem le az angol középfokút :)
8/34 anonim válasza:
akár most is letehetném a középfokút, de még tanulok 1-2 évet és akkor felső fokuzni szeretnék angolból. 17/L
9/34 anonim válasza:
7-es vagyok, köszönöm a lepontozást. Miért baj,hogy megkérdeztem hogy hogy jönnek ide ezek a dolgok?
A kérdést én egy felmérés szerű egyszerű dolognak vettem, a másik válaszadó pedig nem is arra válaszolt.
Igenis teljesen mindegy,hogy ki mikor kezd nyelvet tanulni, és hogy magántanárnál vagy suliban. Akit érdekel és szereti az fogja tudni és lefog tudni nyelvvizsgázni.
10/34 anonim válasza:
14 évesen, TELC középfokot tettem angolból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!