Kamaszok! Ti hogy keresitek meg valakinek a nevét?
Mondjuk láttátok valahol, talán beszltetek is két szót, de a nevét nem tudjátok. Hogy, hol keresitek meg az illetőt?
Nem ötleteket szeretnék, mert én megtaláltam akit kerestem, csak érdekel ti hogyan csináljátok. :)
Előre is köszi!
16/L
Ha látom valakivel akit nem ismerek de az ő nevét tudom akkor a képei közt megnézem face-n, hogy van-s közös képük és megvan-e jelölve. Vagy az ismerőseit végig lapozgatom ( ha nincs 1000 :D )
IWIW-MYVIP-en régebben lehetett nem szerinti keresést csinálni, ott beírtam, hogy XY idős, lány, lakhelyét és végiglapozgattam.
Ezek jóóók! :D
Én most úgy találtam meg a keresett fiút, hogy a sulinkba jár egy 9.-es lány, aki abból a suliból jött, ahonnan a fiú is (azért tudom hol tanul, mert hozzánk jött iskolalátogatóba és megkérdeztem tőle, de persze a nevét az nem... én hülye). A lánynak szerencsére nem vol 1000 ismerőse, tehát megtaláltam a keresett fiú egyik osztálytárát, aki ugyancsak jött a sulinkba látogatni, és annak a fiúnak az ask-ján megkérdeztem (névtelenül), hogy hogy hívják akit kerestem. :D De végül meglett.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!