Kamaszok! Ti hogy keresitek meg valakinek a nevét?
Mondjuk láttátok valahol, talán beszltetek is két szót, de a nevét nem tudjátok. Hogy, hol keresitek meg az illetőt?
Nem ötleteket szeretnék, mert én megtaláltam akit kerestem, csak érdekel ti hogyan csináljátok. :)
Előre is köszi!
16/L
Attól függ. Ha például buszon szoktam látni,és már úgy 4-er láttam,akkor odamegyek mellé megkérdezem,hogy "hogy hívják?" persze nem így szimplán,hogy csá mi a neved. Hanem,hogy "szia,nem zavarok? már párszor láttalak itt,de nem vagy ismerős,hogy hívnak?" vagy valami hasonló:)
Ha suliban szoktam látni,akkor simán körbeérdeklődök az ismerőseimnél,hogy tudják-e,hogy ki ő
Egyéb lehetőségnél pedig facebookon levadászom:) Ha pl tudom,hogy deszkázik,mert láttam deszkázni akkor deszkás ismerőseim körében keresem, ha tudom melyik suliba jár akkor az alapján, valamit úgyis tudok róla,hogy megtaláljam :D Nem volt még olyan,hogy ne találtam volna meg valakit,barátnőimnek is mindig segítek ha keresnek valakit,lehet túl sok ilyen sorozatot nézek:D Sok ilyen sztorim van,hogy,hogy találtam meg pár embert
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!