Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Erre ti mit mondanátok?

Erre ti mit mondanátok?

Figyelt kérdés
A 12 éves lányom bejelentette hogy van barátja.Ismerem mert osztálytársak és rendes gyerek, de azért váratlanul ért.
2013. márc. 16. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
"Örülök neki, hogy jöttetek össze?" Vagy valami hasonlót, de semmiképpen sem negatív dolgot...
2013. márc. 16. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Én is ugyanazt mint az első. Kicsit hagynám hagy beszéljen róla, mosolyognék aztán mondanám, hogy ha kell valami akkor hozzám nyugodtan jöhet és köszönöm, hogy szólt.
2013. márc. 16. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Mosolyognék,ha jól neveltem é tudom értelmes a lányom aki biztosan csak addig megy ameddig 12 évesen normális max csókig.
2013. márc. 16. 17:49
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is ilyesmire gondoltam csak meglepődtem.
2013. márc. 16. 17:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondanám, hogy: Nem korai kicsit?
2013. márc. 16. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
nekem már 6 évesen volt nagy szerelmem 10 éves koromig,kézenfogva jártunk,volt szájra puszi együtt tanultunk,játszottunk,folyton együtt voltunk,egymás mellett ültünk a suliban, még disney figurás gyűrűt is adtunk egymásnak a szüleink ismerték egymást 1 utcával lejjebb lakott, a mai szavakkal élve(ez nem volt olyan régen 23 vagyok) a barátom volt,de meg nem fordult a fejünkben ezeken kívül semmi sőt,14 évesen sem az akkori barátommal,ezért is mondtam,ha jól nevelted a gyereked,és elég értelmes ez gyermeki szerelem,ami szerintem teljesen normális,persze más kérdés,hogy hány éves a fiú
2013. márc. 16. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondj nemet, ne állj ellen. Ismerkedj azzal, nekik ez mit jelent! Ha most barátnő leszel, később jobban bízik benned! Ez többet fog érni a jövőben, mint bármi más!
2013. márc. 16. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem anyukam azt mondta, szerinte meg kicsi vagyok ilyesmihez. Nem kerdezett szinte semmit, igy nem is tudhatta, hogy ez mit takart (kb fogtuk egymas kezet). Azota nem is mertem soha semmi ilyesmit elmondani. Ma mar felnottkent ertem, hogy megremult, de en finoman kerdezgetnek.
2013. márc. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!