Mit szeretnek a fiatalok annyira a tetoválásban?
Szerintem rettenetes gusztustalan. Több osztálytársam is tele van (4-5 db), szörnyű. Ezen felül még hetekig fáj is nekik, miután feltették. Mégis mi ebben olyan jó?
19/f
Hát, ez a DIVAT szó elég vicces, mivel szerintem pl Afrikában nem divatként csinálják... Vagy az ókorban divat volt? mert akkor elég régóta húzódó DIVAT...
Anyukám is eléggé tini lehet, mert ő 43 évesen csináltatott, a töritanárom 47
Kortól, nemtől, hovatartozástól, családi háttértől független dolog a tetoválás. Ma már egy művészeti ágnak is nevezhetném, olyan szinten vannak a magyar tetoválók.
Én is viselek rendes tetoválást, hegtetoválást és igen, a hegeim fájnak MOST, akkor nem.
Akkora endorfin szabadul fel tetoválás közben az emberben, hogy az nemigaz.. :)
DIVAT
pf
18l
Ha ennyire zavar ne nézz rá.
Neked miért olyan a hajad amilyen? Nekem nem tetszik :S szörnyű...
Na ez egy ugyan ilyen dolog. Az másság nem szégyen hanem egyéniség. És szerintem tök jók a tetkós csajok.
16/L
Sokan leírták már előttem, hogy ez egy bizonyos önkifejezés. Vannak akik a divatban, táncban, zenében stb.-ben fejezik ki magukat, mások meg pont a tetoválásban.(legalábbis én ezzel értek egyet.):) Nekem tetszenek a tetoválások, sőt én is szeretnék majd, ha betöltöm a 18-at. Egy felíratot szeretnék, ami elég sokat jelent nekem és biztos vagyok benne, hogy nem fogom megbánni ha már "érettebb" leszek sem.:) Biztos fájni fog, de nem érdekel, hisz mi az a pár hét fájdalom mikor már ígyis 2 éve vágyom rá?!:) Ezen kívül szeretném, hogy idős koromban arról a tetoválásról eszembejussanak majd a fiatal éveim, a hibáim és az abból származó tapasztalataim.:) na igen, most jöhet az, hogy 'de ezt miért egy életreszóló tetoválás formályában szeretném'..
16/L
Nekem két tetkóm. Mindkettő nagyon sokat jelent. Nem csak csilli-villi pillangó, mert hű de szép, hanem mindkettőnek komoly jelentéstartalma van. Soha nem fogom megbánni egyiket sem. És még szeretnék párat, amit szintén nagyon sokat jelentenek. :)
17/l
Szerintem nem annyira rossz ez idős korban sem :) Kilehet venni mi van rajta nem csak egy "tintapaca".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!