Butaságot csináltam. Megtettétek volna ezt a helyemben?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársam (elég jóban vagyunk) telefonját elvette az egyik tanár. Szólt, hogy az előttem ülő srácnak szóljak, hogy vegye el a tanári asztalról. Nem hallotta a srác, kicsengő előtt pár perccel felálltam, járkáltam (megszokott a járkálás nálunk, sajnos), és elvettem a tanári asztalról a telefont tegnap.
Megtettétek volna ezt a helyemben? Vállalom a következményeket, majd csak jövőhét második felében lesz ezzel a tanárral órám.
19l
2013. márc. 9. 14:53
21/23 anonim válasza:
bármilyen szabályt hozhataz iskola olyan házirendet ír amilyet akar, a hatályos jogszabályokat nem írhatja felül sem az alkotmányos jogaidat. a magántulajdon védelme erősebb mint hogy puskazol e órán. ergo nem veheti el a telefont tőled senki. nem dobhatja ki az ablakon sem. arról nem beszélve hogy mellettetek állok, de mint látom egyesekben már most kialakult a nyalonc mentalitás.
22/23 anonim válasza:
ugyan milyen kötelezettsége van a diáknak? miért baj az a másoktól a jogok védenek? ez demokrácia. csak a diktatúrában nincsenek jogaid. az már a te bajod 28éves hogy önként lemondasz a jogaidról gondolom a munkahelyeden is azt tesznek veled amit csak akarnak a puskazást bűntesse meg a tanár de nem úgy hogy elveszi a diák tárgyait. gondolom 28 éves nő létedre ha főnököd kiszúrja hogy magánügyben mobiltelefonálsz kivágja az ablakon a készüléket és ezt te jogosnak is tartod hiszed neked a munkahelyeden dolgozni a kötelességed nem a magáncélú beszélgetés!
23/23 anonim válasza:
Valószinűleg azt hiszi a tanár,hogy az előtted lévő srác vette el,mivel neki mondta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!