Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Butaságot csináltam. Megtettét...

Butaságot csináltam. Megtettétek volna ezt a helyemben?

Figyelt kérdés

Egyik osztálytársam (elég jóban vagyunk) telefonját elvette az egyik tanár. Szólt, hogy az előttem ülő srácnak szóljak, hogy vegye el a tanári asztalról. Nem hallotta a srác, kicsengő előtt pár perccel felálltam, járkáltam (megszokott a járkálás nálunk, sajnos), és elvettem a tanári asztalról a telefont tegnap.

Megtettétek volna ezt a helyemben? Vállalom a következményeket, majd csak jövőhét második felében lesz ezzel a tanárral órám.

19l

2013. márc. 9. 14:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

# 8: Ha ezért igazgatóit adnál nekem, kíváncsi lennék, mit adnál az osztály java részének...

Ennyit bevállaltam egy olyan emberért, aki ott volt mellettem mindig, amikor szükségem volt valakire, és... Nah mindegy...

2013. márc. 9. 20:39
 12/23 A kérdező kommentje:
# 10: elvettem, hogy visszaadjam az osztálytársanak
2013. márc. 9. 20:40
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
én meg 8as az igazgatóiért olyan pert nyomnék a nyakadba hogy megemlegetnéd egy életre.
2013. márc. 9. 20:40
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

ja értem. akkor jól tetted

ha a tanár ott rögtön nem balhézott akkor már nem is fog.

2013. márc. 9. 20:45
 15/23 A kérdező kommentje:
Jah, hogy itt egyesek abban a hitben voltak, hogy elvettem a tanári asztalról, és eltettem. Elvettem, és VISSZAADTAM az osztálytársamnak!
2013. márc. 9. 20:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, azzal, hogy egy diák bement az órára, vállalta, hogy együtt működik. Az órán szabályok vannak, pl. hogy nincs mobilozás. Ha ennek ellenére valaki mégis mobilozik, annak következménye van: elveheti a tanár. Természetesen, ha a telód kikapcsolva pihen a táskádban az órán, akkor nem veheti el a tanár. Nem is fogja, abban biztos lehetsz.
2013. márc. 9. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es nek írtam.
2013. márc. 9. 20:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted röhejes, hogy a tanár elvette a telefont? Szerintem meg az a röhejes, hogy 19 évesen hülyének néznek egy felnőtt embert és pofátlanul puskáznak telefonról, ahelyett, hogy tanulnának! Megnézném a pert is, és akár ki is fizetném, de én az ablakon vágnám ki, akárkié is a tanár helyében. A minimális tiszteleten és kötelezettségeken kellene elgondolkodni, nem a jogokon, az már baromira megy! N28
2013. márc. 9. 21:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Én is beperelhetném ennyi erővel az iskolát, hogy nem tudok normális keretek közt iskolában lenni, figyelni az órákon. Tanulási nehèzségeim vannak, többlet idő jàrna dolgozatokkor, de nem foglalkozik vele, pedig ő a fejlesztőpedagògusom. Félèvkor meg is buktatott. A suli legproblémàsabb osztàlyàba sikerült bekerülnöm (a tanárok nem bírnak velünk, nagyon rossz az osztâly nagy szàzaléka, 4 èv alatt csak egy osztàlytàrsamat tanàcsoltàk el, eddig mindig, 'mindenki' kapott 'ùj esélyt'. Az osztályban van egy gyerek, aki folyamatosan járkál az órákon. ÉS még sorolhatnám...
2013. márc. 9. 21:10
 20/23 A kérdező kommentje:
*nem foglalkozik vele egy tanár sem
2013. márc. 9. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!