Ha valaki így viselkedik az iskolában, azt miért közösítik ki?
Ha nem megy oda beszélgetni a többiekhez, amikor csoportosan beszélgetnek pl. szünetben, csak kettesben akar beszélgetni az emberekkel. Miért nem adnak neki esélyt se, hogy úgy haverkodjon, ahogy akar, miért van kiközösítve úgy, hogy még csak nem is köszönnek neki, ha a találkozáskor ott vannak a többiek is?
Nem tudom másokkal is így van-e akik ilyenek, én ezt tapasztaltam.
Velem is ezt csinálták anno.
Valószínűleg elkönyvelik hogy "magának való" és nem foglalkoznak vele. Sajnos.
Hát lehet nem a többiekben van a hiba.
Ha nincs önbizalmad odamenni a társaságba, kívülről elég hülyén néz ki. Például hogyha suliban beszélgetnek egy ember meg külön áll egyedül, akkor az eléggé úgy néz ki hogy leszarja a többieket. Ha meg új vagy valahol ne várd már el hogy odajöjjenek hozzád haverkodni.Ha te nem veszed a fáradtságot hogy odamenj beszélgetni, akkor legalább köszönj oda.(lehet ők pont úgy vannak veled hogy milyen bunkó hogy nem köszön) Ha meg nem köszönnek vissza bunkók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!