Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha valaki így viselkedik az...

Ha valaki így viselkedik az iskolában, azt miért közösítik ki?

Figyelt kérdés

Ha nem megy oda beszélgetni a többiekhez, amikor csoportosan beszélgetnek pl. szünetben, csak kettesben akar beszélgetni az emberekkel. Miért nem adnak neki esélyt se, hogy úgy haverkodjon, ahogy akar, miért van kiközösítve úgy, hogy még csak nem is köszönnek neki, ha a találkozáskor ott vannak a többiek is?

Nem tudom másokkal is így van-e akik ilyenek, én ezt tapasztaltam.

2013. márc. 9. 11:02
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Velem is ezt csinálták anno.

Valószínűleg elkönyvelik hogy "magának való" és nem foglalkoznak vele. Sajnos.

2013. márc. 9. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Egy társaságban egész egyszerűen nem lehet elzárkózva viselkedni.
2013. márc. 9. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Én pl. azért nem tudok társaságban beszélgetni, mert hallássérült vagyok és nem tudom követni a beszélgetést. Velem is ezt teszik, mindegy hogy nem szándékosan csinálom.
2013. márc. 9. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha valaki szándékosan nem megy oda hozzád beszélgetni, te odamész? Ha alapvetően normálisnak tűnik valaki, nem szokták csak úgy kiközösíteni. Egyébként ha meg zavarja, menjen oda beszélgetni.
2013. márc. 9. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nemtudom, én sosem közösítek ki senkit, max aki okot adott rá (rondán beszélt velem, hátam mögött elmondott mindenfélének, valamelyik barátomat bántotta meg stb. ). De számomra az aki nem jön oda hozzám soha, nem vesz részt a beszélgetésekben az úgy tűnik mintha nem bírna engem, így nincs sok kedvem odamenni.
2013. márc. 9. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
velem is ez van:(
2013. márc. 9. 17:09
 7/7 Villácska ***** válasza:

Hát lehet nem a többiekben van a hiba.

Ha nincs önbizalmad odamenni a társaságba, kívülről elég hülyén néz ki. Például hogyha suliban beszélgetnek egy ember meg külön áll egyedül, akkor az eléggé úgy néz ki hogy leszarja a többieket. Ha meg új vagy valahol ne várd már el hogy odajöjjenek hozzád haverkodni.Ha te nem veszed a fáradtságot hogy odamenj beszélgetni, akkor legalább köszönj oda.(lehet ők pont úgy vannak veled hogy milyen bunkó hogy nem köszön) Ha meg nem köszönnek vissza bunkók...

2013. márc. 17. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!