Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti minek akartok tovább...

Ti minek akartok tovább tanulni? Szülők is írjanak, hogy mit tartanak jónak.

Figyelt kérdés

Én pszichológus szeretnék lenni, szerintetek az jól keres?

Titeket mi foglalkoztat?

Melyek szerintetek a legjobban fizető állások?

(én lány vagyok)

2013. márc. 8. 16:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
cukrász ès fodrász 13/l
2013. márc. 8. 22:49
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Orvos
2013. márc. 9. 09:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Asztalos.

17/l

2013. márc. 9. 11:08
 24/35 anonim ***** válasza:
Még gondolkodom rajta.Legszívesebben régész lennék,vagy restaurátor.De szívesen lennék tetováló művész is.Rajzos suliba járok,valami ehhez kapcsolódót keresek mindenképp.17/L
2013. márc. 9. 15:13
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Régen tanárnak készültem, de rájöttem, hogy nem z az igazi, hacsak nem szándékom éhenhalni.

Azóta jelentkeztem gyógytornásznak, hát majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle...

18/l

2013. márc. 9. 18:53
 26/35 anonim ***** válasza:
61%

Én gyermekpszichiáter vagy pszichológus szeretnék lenni és nem érdekel,hogy mennyit kell tanulnom és,hogy hányan akarnak azok lenni én az leszek! És nem divatból vagy nem is tudom már,hogy-hogy említették itt páran ezt a szakmát,hanem azért,mert segíteni szeretnék az embereknek és nagyon érdekelnek az emberek. Annyira boldog lennék ha kisgyerekeken segíthetnék.

És ez nekem nem arról szól,hogy mások 'panaszkodását' hallgassam,hanem a gondjait és segítsek nekik.

2013. márc. 9. 20:58
 27/35 anonim ***** válasza:
ha kimész a USA-be pszichológusnak, ott jól keresel majd, mert az emberek egy vagyont költenek rá, mindenki jár szinte... :D tök nagy kultusza van :)
2013. márc. 10. 00:33
 28/35 anonim ***** válasza:
háhá :D én művésznek készülök... most is művészeti suliba járok. Tudom, szinte semmi esélyem, hogy megéljek belőle, de csak szerencsém lesz majd az életben. Igyekszem minél több pályázaton részt venni, kapcsolatokat alakítani ki és mellé a többi tantárgyból is kihozni a maximumot. Majd lesz valami, nem idegesítem magam a távoli jövő miatt. Max éhen halok.
2013. márc. 10. 11:36
 29/35 anonim ***** válasza:

Én közgazdászként végzek most. Szerintem hasznos szakma, mert a pénzzel jól kell tudni bánni. A mérnök és informatika mellett a legjobban fizető terület.

Pszichológusnak szerintem nem érdemes tanulni. Pár hete a spárban egy csemegepultos eladó mondta, hogy ő is pszichológusként végzett. Egyébként Pesten egy pszichológus elkér óránként 10-20 ezer forintot. Csak az a probléma, hogy ehhez nagyon sok tapasztalat és referencia kell. Sok önkéntes, illetve minimálbéres kórházi, baleseti, pszichiátriás gyakorlat kell a magánpraxis beindításához. Szóval nem csak hogy 5 évig tanulsz, de utána még körülbelül 10 évig építened kell a reputációdat, és csak utána fogsz jól keresni, ha jó vagy, ha van vendégköröd, ha...

2013. márc. 10. 13:06
 30/35 anonim ***** válasza:
én gyógyszerész:) 14/L
2013. márc. 10. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!