Egy lányt hány éves koráig tartanak/szólítanak kislánynak?
Nekem a kb. 40-45 éves szomszédünk úgy köszön, hogy " Szervusz, kislány".
17 vagyok :D
Szeirntem függ attól is, hogy mennyi idős a 2 fél, vagy mennyinek néznek ki.
Fontos, hogy milyen helyzetben, kik által nevezzük annak aminek.
Ha mondjuk hallasz egy hírt, ott is mást mondanak, attól függően mi a szituáció!
Pl.
A 22 éves LÁNY aznap sétálni indult, mikor támadója elkapta.
A 22 éves NŐ a patikában szülte meg gyermekét.
Ha szexről van szó, akkor 14 évesen kislány vagy.
Ha továbbtanulásról, akkor meg nagylány...
Szóval fontos, hogy mi zajlik épp a kislány/nagylány/nő körül épp, mi a téma, mi a szituáció.
Szerintem 16-17 éves kor az, amikor már nagylánynak lehet nevezni valakit. :D
Amúgy engem is vannak, akik még kislánynak hívnak, de nem zavar, megszoktam már. Sokkal viccesebb volt, amikor a festő kezit csókolommal köszönt és végig magázott, pedig a pasi sem volt egy idős ember. :D
17/L
Ez a lány és a másik ember viszonyának tekintetében változik.
Ha valaki téged kicsi korod óta ismer, az valószínűleg mindig is kislánynak tekint.
Nekem a nagyobbik lányos is kislány még 15 évesen, de a hentes már "kezit csókolom"-mal köszön neki.
Anyukámnak meg meg a barátnőinek még én is "kislány" vagyok, negyvenen túl :-)
Nézőpont kérdése, engem 16 évesen sokszor néniznek a kisgyerekes anyukák, nagyobb gyerekkel kislányoznak, ha vhol megszólítanak, akkor magáznak. Nem túl régóta, és eléggé meglepődtem ezen eleinte. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!