Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti minek akartok tovább...

Ti minek akartok tovább tanulni? Szülők is írjanak, hogy mit tartanak jónak.

Figyelt kérdés

Én pszichológus szeretnék lenni, szerintetek az jól keres?

Titeket mi foglalkoztat?

Melyek szerintetek a legjobban fizető állások?

(én lány vagyok)

2013. márc. 8. 16:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

A pszichológus, ha jó (!) jól keres. Manapság elég sokan fordulnak pszichológushoz. DE! Én is az akartam lenni 9 éves koromtól. Mennyire tanulsz jól? Ismered a ponthatárokat? Emelt szintű érettségi és/vagy középfokú nyelvvizsga nélkül még a fizetősre sem nagyon tudsz bejutni. E mellett a 3 év után még nem vagy pszichológus, csak a diplomádban az szerepel, hogy viselkedés elemző, azaz maximum pszichológus mellett dolgozhatsz, de magánklinikád nem lehet. Utána még a mesterképzés .. Szóval meggondolandó. Pszichiáterek egyébként jobban keresnek, úgy tudom Magyarországon például gyermekpszichiáter nem sok van.

Ne azt tarts elsődlegesnek, hogy ki milyen szakmával mennyit keres, persze az is fontos, de ha szereted a munkád, abban sikeres leszel. például a szociálpedagógus is embereken segít, vagy természetgyógyász is. :)

2013. márc. 8. 17:58
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ami még hasznos lehet, a nyelvtudás. Már csak azért is, mert rengetegen kényszerülnek nyelvet tanulni manapság, nem csak a felvételihez, diplomához, de a munkahelyi sikerekhez is szükséges, külföldi tapasztalatokról már nem is beszélve. Ha egy-két nyelvet magas szinten beszélsz, korrepetálhatod, az megint nem egy rossz pénz, akár kiegészítésnek is a meglevő fizudhoz.
2013. márc. 8. 18:00
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Író szeretnék lenni, tehát én is éhen halok, csak előtte megírhatom, te hogyan haltál éhen.
2013. márc. 8. 18:12
 14/35 AlexTurner válasza:
100%
vegyészmérnök
2013. márc. 8. 18:17
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
CNC gépkezelő.
2013. márc. 8. 19:00
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
nem bonyolítottam nagyon meg a dolgokat, szobafestőként végeztem tavaly :) most hegesztő tanfolyamra akarok majd járni
2013. márc. 8. 20:42
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Vegyészmérnöknek készulök. :)
2013. márc. 8. 21:40
 18/35 A kérdező kommentje:

13! Csak sajnálni tudlak, az irigység nem szép dolog, hogy neked nincsenek céljaid nekem pedig vannak!

Aki rendes választ írt köszi!

2013. márc. 8. 21:47
 19/35 anonim ***** válasza:

Húúú, nem tudom, annyi minden van, ami tetszene, de negatívat is látok sajnos mindenben. :(

Közönség előtt jól eltudnám képzelni magam, szinte mindenféle módon: énekesnő (főleg ez, imádok énekelni, és tehetségem is van hozzá, többen mondták már, hogy nekem muszáj az énekléssel foglalkoznom, énektanárhoz is járok, versenyekre, fellépésekre,...), színésznő, műsorvezető, esetleg riporter.

Ami még érdekel nagyon az a rendezvényszervezés, lakberendezés.

Idegennyelveket is imádom, jól is megy, nagyon könnyen megy a tanulása, úgyhogy ezzel kapcsolatban is szívesen elhelyezkednék.

Régebben én is gondolkodtam a pszichológushoz, most is érdekel még, de tényleg tömegszakma.

Talán orvos is lennék, régebben ez volt a nagy álmom, de egyre inkább bizonytalan vagyok benne. Mint látod, elég sok munka iránt érdeklődöm. :D

Na majd csak eldől, van még 3 és fél évem. :)

16L

2013. márc. 8. 21:59
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Író, újságíró, színházi kritikus, drámapedagógus, dramaturg, ezek játszanak a palettámon. De dolgozom is érte, hogy így legyen. 19/L
2013. márc. 8. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!