Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez elég Gáz de 13 vagyok és...

Ez elég Gáz de 13 vagyok és még szopom az ujjam, Mit csináljak?

Figyelt kérdés
smerek olyat aki 17 éves és még mindíg szopja az ujját.Nem tudok leszokni és már nagyon ki van repedeze az ujjam mit csináljak??

2013. márc. 6. 20:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
ez vicc?
2013. márc. 6. 20:37
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

kend be erős pistával

amugy tudom hogy nehéz leszokni én 14 éves koromig szoptam az ujjamat. egyszerűen el kell hatázorni. az első napokban még ott volt a kezem de az ujjamat nem raktam a számba. aztán rájöttem hogy én inkább már csak azért szopom az ujjam mert zavar a fény. ugyhogy elkezdtem azt csinálni hogy letakartam a szemem hajtogatott törülközövel és megoldődott a problémám

2013. márc. 6. 20:48
 3/19 Shai-Hulud ***** válasza:
71%
Szopogass valami mást... :-)
2013. márc. 6. 20:49
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
GÁZ MERT A FOGAID KAPÁK LESZNEK, SZOKJ LE
2013. márc. 6. 20:58
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ezen nevetni, sőt nem muszáj elhinni sem. De nagyon sokan szopják az ujjukat csecsemő kor után is mert azt nem lehet elvenni mint a cumit, és sokan mondják, hogy kenje be vmi csípőssel stb. Teljesen káros elvékonyodik az ujjad, sokkal rondább lesz mint a másik kezeden lévő és az már sosem áll vissza , illetve a szájpadlásod eldeformálodik az ujj nyomásától , a fogaid kifelé fognak állni és nem lehet, majd csak fogszabályzóval korrigálni ami nagyon drága! A legtöbb szülő nem tudja mivel jár, ha nem szoktatja le hamar a gyerekét az ujjszopásról. Aludj valami kispárnával vagy vmivel amit ölelsz és az ujjad nem kerül a szádban közben. Ha nem szoksz le később nagyon fogod bánni
2013. márc. 6. 23:08
 6/19 anonim ***** válasza:
38%
Én huszonévesen szopom az ujjaimat, szerintem semmi baj nincs vele. Igaz néha furcsán néznek rám az emberek, amikor látják, de hát kitérdekelnek.
2013. márc. 6. 23:38
 7/19 anonim ***** válasza:

a csecsemok nyugtatasnak hasznaljak az ujszopast, es ez nem jo dolog... en 7 eves koromig szoptam, nem tudom, hogy mikeppen szoktam le, de mindig ram szoltak, mondtak, h bekenik sz@rral, meg minden...

mar el sem tudnam kepzelni, h szopom az ujjam! probald meg, h nem veszed a szadba, mondogasd magadnak, h nem...

2013. márc. 7. 03:04
 8/19 anonim ***** válasza:
Próbáld valami keserű krémmel bekenni a kezed hátha az elveszi a kedved tőle.
2013. márc. 7. 09:37
 9/19 anonim ***** válasza:
mostoha tesóm is szopta még 13 évesen is,már 17 lesz kb 3 éve leszokott róla azóta mindenfélére festi a körmét,mondta így rossz íze van
2013. márc. 7. 14:39
 10/19 anonim ***** válasza:
48%
sajnos a lányok manapság ebben a korban már nem az ujjukat szopják.......... :)))
2013. márc. 7. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!