Milyen érzés a gátmetszés? Olyan, mintha elvágnám az ujjam egy késsel? Vagy még is mihez lehetne hasonlítani?
Vagy olyan,mintha egy papír lappal vágnám el az ujjam??És lehet hallani ahogy vágnak?Milyen az a hang?
Egy kíváncsi kismama
Anyukám, szülés közben, fájások mellett észre sem fogod venni :D (direkt fájás közben vágnak, akkor nem érzed)
Ami rossz: hallod, ahogy nyisszan az olló :)
Nem nagy szám :)
Én csak egy kicsit csípő érzést éreztem, szerintem ha egy papírral elvágod a kezed az kellemetlenebb! Milyen a hangja? mint amikor egy sima ollóval nyisszantassz egyet. Szerintem a szülési fájdalom mellett ez már elhanyagolható dolog.
A varrást viszont megszenvedtem, a inkább szültem volna még egyszer, mint az a fél óra :(
Kicsit nézz utána a dolgoknak, és mindenképp próbáld meg a védelmet. Egy jó szülésznő kell hozzá, és elsőre is szülhetsz védelemmel!
Hármat szültem, egyszer kellett vágás (amúgy az olló csattogása máig a fülemben, pedig lassan 6 éve, brrr.), na a vágásból is tovább szakadtam, kb. egy év alatt álltam helyre, míg a metszés nélküli szülésekből, amikor csak picit repedtem, kb. 2 hét múlva semmi nem maradt.
Meg sem éreztem, utána a varrásnál kérdeztem a dokit hogy mégis mit csinál, arra mondta, hogy kellett hely a babának, azt varrná. Csak ne nézz oda, mikor az ollóval matat.
Gátvédelemnek viszont utánakérdezhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!