Milyen érzés a gátmetszés? Olyan, mintha elvágnám az ujjam egy késsel? Vagy még is mihez lehetne hasonlítani?
Figyelt kérdés
Vagy olyan,mintha egy papír lappal vágnám el az ujjam??És lehet hallani ahogy vágnak?Milyen az a hang?
Egy kíváncsi kismama
2013. febr. 5. 18:02
11/15 anonim válasza:
Én ugyan mindet gátvédelemmel szültem, így nem tudom, milyen érzés, de 1. úgy tudom, kapsz lidokaint, ebben az esetben nem érzed, 2. még ha éreznéd is, abban a lelki és fizikai állapotban ez lesz a legkevesebb!
12/15 anonim válasza:
Én nem hallottam a vágást és nem is éreztem. Egyszerűen csak megkönnyebbültem hogy végre kicsusszant a lánykám :) bennem nem hagyott mély nyomokat. Ès a varrás sem volt vészes, mert ott szuszogott mellettem a kisbabám, és csak arra tudtam koncentrálni.
13/15 anonim válasza:
Nem éreztem és nem is hallottam, fájás közben vágnak, akkor nem erre figyelsz, hidd el. Nekem a varrás sem fájt, varratszedés pedig nem volt, mert felszívódó varratot használtak.
14/15 anonim válasza:
Én észre sem vettem, a férjem kérdeztem meg szülés után, hogy mikor vágtak.
15/15 anonim válasza:
Akkor én vagyok az ellenpélda. Nekem a legfájdalmasabb pillanat volt az egész vajúdás, szülés 13 órája alatt. A vajúdást végig sétáltam, lépcsőn, folyosón, az oxitocinos fájdalmas 1 órát nyikkanás nélkül bírtam, na de a gátmetszéskor ordítottam. Igaz, rövid volt. A varrást azonban nem éreztem.
Kíváncsi vagyok, most mi lesz, másik kórház, másik orvos. (második baba) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!