Valaki le tudná írni, hogy milyen érzés az amikor jóslófájása van a kismaminak?
Figyelt kérdés
Első babás, 32 hkm :D2013. febr. 4. 09:03
1/4 anonim válasza:
Az első babámnál nem volt most ikreket várok velük van.Nekem bekeményedik a hasam közben fáj a derekam ami kisugárzik a hasam aljába és a combjaimba.Én nem voltam benne biztos h ez jósló de a doki mondta h igen.
2/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, többféle lehet. Ahogy az első írta, lehet keményedés, ami a derékbe, has aljába sugárzik néha-néha. Nekem mindkét babámnál más volt, az elsőnél nem nagyon voltak, csak folyamatos székelési inger a szülést megelőző 2-3 napban. A másodiknál menstruációs görcshöz hasonló érzés a méhemben. Ezek a szülés előtt 2 héttel kezdődtek, napjában talán 5-6 alkalommal jöttek, teljesen rendszertelenül, és a fájások időtartama is eltérő volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem vagy 3-4szer volt mensiszerű "görcsöm",de nagyon nagyon enyhe.Derékfájás,keményedés,bővebb folyás,enyhe "hasmenés".
A szeméremcsontom szurkál,feszül elég intenzíven.
Első baba lesz,32 héttől vannak kb és most vagyok a 34. héten. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. febr. 6. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!