Nekem a szüleim sosem adtak cumit, ezért az ujjamat szopom. A gáz az, hogy 12 éves vagyok és még nem tudtam leszokni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan rossz, és nem tudok semmit tenni, csak ez nyugtat meg. Ha beragasztom az ujjam, az nem segít, mert leszedem.. A körömrágás elleni lakk pedig nem taszít, ugyanúgy csinálom... SEGÍSETEK !!2013. jan. 13. 12:26
1/3 anonim válasza:
gáz, én 15 éves koromig szoptam az ujjam :S
ezen más nem segít, csak az elhatározás és az akaraterő, nekem sem jött be semmi más.
Ééés, mikor megszületett az elhatározás (de az igazi), akkor már nem is volt nehéz.
Korábban többször azt mondtam, hogy na többet sosem, de valahogy az nem volt az igazi.Rájöttem, hogy ciki, egy pasinak se kellenék, ha még cumizom, mint egy ovis, ezért elhatároztam magam, hogy ennek vége, és többet soha nem veszem aszámba az ujjam,hogy cumizzak.
2/3 anonim válasza:
Hát elég gáz, de szerintem megoldható probléma. Meg gondolom nem mások előtt csinálod. De lehet inkább valami más van a háttérben...lelki okok. Nem gondoltál már pszichológusra vagy pszichoterapeutára? Lehet valamit ki kellene beszélned magadból!
3/3 anonim válasza:
Én is pon íígy vagyok de már repedezik az ujjam és nem tudok leszokni 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!