Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet leszoktatni egy...

Hogy lehet leszoktatni egy gyereket a fikaevésről? Magától hogy tudna leszokni?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Jobb lenne, ha szétpöckölgetné meg a falra húzna vele csíkokat...?
2012. dec. 10. 20:17
 2/7 anonim válasza:
Dörzsöld be az ujját erőspaprikával!Kiskoromban nekem is az segített! :D
2012. dec. 10. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
fujj..szerintem eleve nem kelett volna hagyni hogy egye.mièrt nem magyaràztad el neki idoben hogy ilyet nem eszunk.
2012. dec. 10. 20:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy nem jó, de mégse tud róla leszokni.
2012. dec. 10. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

mikor öcsém ezt csinálta, és mivel kisgyerek volt, összehordtam neki mindenféle butaságot neki :)

pl, ha turkál az orrában kitágul az orrlyuka és nagyon csúnya fiú lesz belőle... kerestem neki képeket a neten nagy orrlyukú emberekről, lehetőleg minél csúnyábbról. nem tudom ez vállt e be nála, de már nem túrja az orrát :)

az erős paprikás ötlet is jó :)

2012. dec. 10. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Tenleg nem rosszindulatbol irom de az erospaprikat neeee. Nekem koleganom kisfia veletlenul megdorzsolte a szemet es nagyon de nagyon megkinozta szegenyt. Lehet, hogy ritkan fordul elo ilyen baleset de ha a gyerek elfeljti, hogy az ujja be van kenve es veletlenul megvakarja a szemet akkor nagyon csipni fogja. A kolegnom meselte, hogy meg ra 2 napra is nagyon csunya volt szegenynek a szeme. Nem szandekosan de veletlenul megdorzsolheti pont azzal az ujjaval amit bekentel. Vigyazni kell vele. Sajnos nem segithetek mert nem tudom a valaszt csak gondoltam irok, hogy vigyazz a paprikaval.
2012. dec. 11. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Kisfiú vagy kislány? Mert ha lány, akkor lehetne neki venni körömrágás elleni lötyit amit a körömre kell kenni. Azt mondod körömlakk és még tetszeni is fog neki. De az íze borzasztó. Nem venné a szájába többet az ujját. Bár magáról a túrásról szerintem nem szoktatja le csak az evésről.
2012. dec. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!